Wysany: 2005-08-24, 18:32 Zawieszenie NIVO kontra Gwintowane
Z czym sie to je jak to działa itd.Jakies rysunki.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Amorki maja takie specjalne gruchy z olejem - zadanie Nivo to utrzymywanie auta na jednej i stalej wysokosci bez wzgledu na obciazenie - montowane w e32, e34 touring i innych. Wada to drogie naprawy (jeden taki amorek to 1500pln) i to ze komputer sie drze ;d jak pzreciazysz auto. Byly tez wersje w ktorych mogles sobie przestawic sport/komfort itp.
Gwint.
Zawieszenie sportowe - male sprezynki, gruby amor, poprzez przesuwanie talerzyka tzrymajacego sprezynyne ustawiasz sobie jak wysoko ma byc auto -jak gwint na srubce - wyzej, krecisz i masz nizej. Wada to to ze taki zawias jest bardzo twardy, w sumie nie nadaje sie na zime bo nasi fachowcy lubia sol a ta zezre ci gwinty i juz sie nie ruszy regulacji itp.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-08-25, 22:38
Sarna napisa/a:
Wada to to ze taki zawias jest bardzo twardy, w sumie nie nadaje sie na zime bo nasi fachowcy lubia sol a ta zezre ci gwinty i juz sie nie ruszy regulacji itp.
uuu widze że przykosiłeś ostatnio trochę info o zawieszeniach
ts gooood
przyznaję że nie przyszło mi do głowy to co wyżej ... i fakt że taki zawias może być wrażliwy ale.... jakis czas temu widziałem reklamę nowej serii produktów KW i tam była pokazana różnica i prezentacja gwintu nowej serii - nierdzewnego!! cena ta sama!!
pozdro
ts gooood
przyznaję że nie przyszło mi do głowy to co wyżej ... i fakt że taki zawias może być wrażliwy ale.... jakis czas temu widziałem reklamę nowej serii produktów KW i tam była pokazana różnica i prezentacja gwintu nowej serii - nierdzewnego!! cena ta sama!!
pozdro
Co do gwintu - zima sie zbliza i sie zobaczy albo i nie 8) 8) 8) 8) czas na wiecej koników pod macha.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Chodzi chyba o KW Inox Line czy jakoś tak. Na całe szczęście zawieszenie mam normalne, a zdjęcia jakieś tam mam, ale są kiepskiej jakości, jak zrobię lepsze to zapodam
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz