Wysany: 2005-08-25, 10:36 Gdzie kupić dokładke od is-a i dobrze wykonane brewki?
Jak w temacie poszukuje takiej nakładki już dłuższy czas ale nie moge jej nigdzie dorwać. Nie chce żadnych podróbek typu A.G. Tuning z allegro lub ta od slava bo mają one inny kształt od orginału zresztą orginalna jest dużo wytrzymalsza wiecie może gdzie takie coś dostane za rozsądne pieniądze?
I druga sprawa gdzie kupić dobrze wykonane brewki? Byłem na giełdzie skusiłem się i wydałem 25zł na dziadostwo które odstawało źle leżało a do tego jedna była troche krótsza od drugiej 8)
Łukaszu, mimo iz ja miałem brewki i chciałem nawet Tobie je opylić to terazdobrze radzę - rzuć ten pomysł - kaszana i wieś - e30 najładniejsza jest bez brewek- przyjrzyj się, a zobaczysz
Ja swoje w końcu !@@##$$$%%^^%$#$# tak mnie się przestały podobywać.
Dokładka IS-a jak najbardziej - to jest ok.
Brewki to wiejski tuning
Pozdrawiam
Gdzie kupić??? Hmmm.Ja dalem ogłoszenie w dziale ogłoszeń i w przeciągu kilku dni na gg zgłosili się chętni do sprzedania dokładki. Zapłaciłem kaskę, no i czekam na przesyłkę.
Fakt, że kupuje się w ciemno no ale trzeba liczyć na uczciwość innych
Łukaszu ja to tak się wacham bo przez tydzień woziłem na samochodzie te brewki z giełdy potem wywaliłem a teraz znowu szukam Tak już mam co chwila mi się pomysły zmieniają a co dokładki od isa to zaraz daje ogłoszenie.
P.S. Łukasz zacznij obawiać się o swoje zdrowie za ten wiejski tuning bo wielu użytkowników tego forum ma takie coś na samochodzie więc mogą Ci zapewnić darmową wycieczkę nad ten Świder czy co wy tam macie w tym Łotwocku
To ja jestem z Otwocka, więc nie widzę powodów, żeby choć trochę się obawiać
a co do wiejskiego tuningu to takie moje zdanie osobiste, wiejsko to wyglada zarówno w E30 jak i w E36 (w E36 nawet bardziej)
Gadanie, że brewki w E30 tymbardziej w E36 jest dla mnie conajmniej nie na miejscu!!! Oglądam mase gazet z beemkami i moze jedna na 100 nie posiada brewek powiem E36 bez brewek to nie E36 no chyba, ze jezdzi nią jakis dziadziuś...
A pisanie "WIEJSKI TUNING" - jest absurdem...
A co do E30 to jak fura nie ma nic zrobione to wiadomo brewki sa bez sensu...
Ale jak zrobiona na GERMANA to chyba 90% je ma i jakoś nikomu to nie przeszkadza wręcz przeciwnie każdy gada jest QL...
P.S. Proponuje odwiedzić e30.de i takie zrobione na HANSA...
Serdecznie pozdrawiam Łukasza z Otwocka.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Jacek, Mały, ja do nikogo nie piję, to jest moje prywatne zdanie, które po prostu wyrażam.
Swoje brewki połamałem w *&^%$$##@#@!@ i nikomu ich nie sprzedałem.
E30 ma bardzo ładne światła, żywe i groźne "spojrzenie"
E36 z zasady mi sie nie podoba, czy ma brewki, płetwy rekina, czy śmigło na końcu - nieważne.
Ale w pewnych sprawach chyba się nigdy nie dogadamy.
Mi sprawia satysfakcję, że mój samochód wygladający cywilnie i nie obwieszony wioską uciera nosa wszystkim brewkom i nie brewkom po drodze
Pozdro
Bo też brewki muszą byc firmowe np KAMEI a nie jakiś chłam z giełdy czy z allegro!!!
Jeżeli mamy do czynienia z kloszem to brewka nie jest tylko na krawedzi tylko opasa całą góre klosza-no ale to juz robia profesionalne firmy i tu amatorki nie ma...
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!