BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
przygoda sobotniej nocy
Autor Wiadomo
pudzian 
upalacz

Doczy: 09 Gru 2004
Skd: Nałeczów
Wysany: 2005-08-28, 09:58   przygoda sobotniej nocy

a wiec wieczor zapowiadal sie spokojnie leze sobie w lozku z moja kobieta nagle kom dzwoni kumpel :lol: mowi ze mu bryka padla i sie pyta czy go nie scholuje :roll: na to ja ze niema problemu pojechalem z kobieta stoi kumpel sam na jakiejs wsiii :wink: godznia pare minut po 22 dobra podczepiamy jego auto noi sie toczymy do domu,wkoncu powolutku dojechalismy ale dodam ze on mieszka na takiej gorze stromej i sie pyta czy go tam wyciagne mowie ze niema mowyy no to nic postawie na dole :D puzniej zachcialo mu sie browara a ze w naleczowie o 22 browara mozna kupic tylko na cpn :evil: pyta sie czy go zawioze no zawioze jedziemy sobie spokojnie kupil sobie imi browarka wracamy a tu nagle policja ja szybko za pas moja kobieta tez a koles co sie dzial nicc :roll: myslal ze stylu niema pasoww bo byly schowane za kanape :cry: a tu wyskakuje policjant juz lipaa :shock: odrazu sie pyta czemu te tylne pasy sa takie zakurzone mowi to bedzie kosztowac 100zl :evil: ppprosze do radjowozu poszedlem patrzy dokumenty wsumie tylko prawko i dmuchnolem w alkomat i tyle bylo to byla akcja trzezwosc :wink: trafilem na spoko policjantow mowi zebym sobie tylne pasy odkorzyl ja oczywscie :wink: dobrze ze niezobaczyl jakie ja mam przednie prawe kolo bo stali z lewej strony pozdro dla wszystkich spoko policjantow

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-08-28, 10:46   

już to kiedyś chyba pisałem, ale co tam....
zauważyłem, że od jakiegoś czasu bardzo poprawiła się kultura wśród policjantów z drogówki... w przeciwieństwie do fajansów ze straży miejskiej - prawie same buraki tam "służą" - moim zdaniem, to goście, którym w policji podoba się przede wszystkim władza.... ale się do niej nie dostali
natomiast policjanci są OK nawet jak wypisują mandat (zwłaszcza ci młodzi), bo ze starymi jest różnie, choć i na tych nei za bardzo mogę narzekać

LUKAS 
Klubowicz

Pomg: 22 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Mińsk Mazowiecki
Wysany: 2005-08-28, 10:55   

jak to dobrze że tacy jeszcze są ... :D

powered by LUKAS Performance

325i E30 Coupe mit 60% Sperre

powered by LUKAS Performance - Biała ;) => RennWagen Project
330CiA E46 - Niebieska => Auto po bułki ;)

wrona 
PRAWY DO LEWEGO ;)

Pomg: 15 razy
Doczy: 10 Cze 2005
Skd: radzyn
Wysany: 2005-08-28, 14:29   

Pioter_W napisa/a:
już to kiedyś chyba pisałem, ale co tam....
zauważyłem, że od jakiegoś czasu bardzo poprawiła się kultura wśród policjantów z drogówki... w przeciwieństwie do fajansów ze straży miejskiej - prawie same buraki tam "służą" - moim zdaniem, to goście, którym w policji podoba się przede wszystkim władza.... ale się do niej nie dostali
natomiast policjanci są OK nawet jak wypisują mandat (zwłaszcza ci młodzi), bo ze starymi jest różnie, choć i na tych nei za bardzo mogę narzekać

tak tak bardzo kulturalnie wlepili mi wczoraj mandat nawet pytali co tam u rodzicow :D no i wypisali 300 pln za przekroczenie predkosci i brak pasow (to i tak niewiele bo tej predkosci bylo duzo za duzo)
coz bywa tym razem cb nie pomoglo...... :)

pudzian 
upalacz

Wysany: 2005-08-28, 15:42   

bo z policja trzeba umiec gadac :D w moim przypadku juz pisalem ze to byla akcja trzezwosc :wink: jak by miezyli to tez pewnie bym dostal :wink:

Lord Lukasz 
ciągłe zmiany

Pomg: 5 razy
Doczy: 18 Kwi 2005
Skd: Sanok
Wysany: 2005-08-28, 21:13   

Ja nielubie holowanka wiec uciąłem sobie hak holowniczy z tyłu :D :D :D . A z tymi poicjantami to... Zapłaciłeś ten mandat ? Mój już mi wyblakł w portfelu, jeden woże już rok a dwa pozostałe coś 3 miechy niecałe. Wypada zapłacić kiedyś.... :D

E36 325i qp

http://www.youtube.com/user/TheLordLukasz

pudzian 
upalacz

Wysany: 2005-08-28, 21:40   

nie niedostalem mandatu :wink: bo to byli spoko policjanci oby wiecej takich na drogach :D a mam takie pytanko jeszcze jak np tak jak wczoraj zlapala mnie policja i wlasnie koles niemial pasow zapietych to ja place mandat czy koles :roll: bo sie klocil wczoraj zemna ze sa nowe przepisy i ze placi ten co niema zapietych pasoww :roll:

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-08-28, 21:47   

Kierowca odpowiada za "ladunek", jego obowiazkiem jest dopilnowanie czy wszyscy w samochodzie zapieli pasy. Zawsze moze pasazera wysadzic.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

pudzian 
upalacz

Wysany: 2005-08-28, 21:51   

noi ja wlasmnie tak mowilem ale koleszka sie klocil zemna mniejsza stymn dzzieki za info pozdro :wink:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: