Czy znacie jakiś sposób aby ją wyciszyć? ew. czy można ją wogule wywalić?
_________________ E36 316i M43 Compact 1996
Lufcik [Usunity]
Wysany: 2005-09-01, 18:53
otwórz puszkę wspawaj sobie kawałek rurki albo jeśli wolisz to wstaw strumienicę. zaspawaj puszkę i będzie ok : ] większość mechaników powinna zrobić to za jakieś 50-80 zł, chyba że masz sprzęt i umiejętności to bez problemu zrobisz sam
Wiem wiem kata zostawiam....a tą osłone wywale bo wkurza mnie niemiłosiernie
_________________ E36 316i M43 Compact 1996
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-09-01, 22:50
Lufcik napisa/a:
otwórz puszkę wspawaj sobie kawałek rurki albo jeśli wolisz to wstaw strumienicę. zaspawaj puszkę i będzie ok : ] większość mechaników powinna zrobić to za jakieś 50-80 zł, chyba że masz sprzęt i umiejętności to bez problemu zrobisz sam
dobre rady zawsze w cenie
zanim wywalisz osłonę, to sprawdź czy się nie da jej podczepić - niedługo przyjdzie zima i solanka będzie atakować twój katalizator, więc osłonę lepiej mieć
kamil [Usunity]
Wysany: 2005-09-01, 23:32
ja mam taka oslone przy katalizatorze w 318ti compact. latala mi strasznie i sie tlukla. wkrecilem srube miedzy oslone a katalizator i juz nie stuka.
bedzie ujowo bo wydech bedzie brzeczec....lepiej niech naprawi seryjna oslone a nie bawi sie w jakies (....)* strumienice.
uuu zeby to zrobic to trzeba mniec naprawde spore umiejetnosci,kanal i niezle dosiadczenie w obsludze migomatu !!!!!!
co do samego przerabiania wydechy to jest 100 szkół
jedni wstawiaja strumienice,inni wycinaja kata (to ja) inni maja rure na przestrzal a jeszcze inni nie porawiaja fabryki -i ci wlasnie sa pierwsi na mecie heheh (lukas)