piękne autko... i teraz pewnie powiecie, że się czepiam, ale nie rozumiem jak można na feldze przykleić ciężarek na rancie, skoro można to zrobić po wewnętrznej stronie felgi (i to jeszcze takiej felgi) - wulkanizator chyba nie pomyślał
Auto piękne a co do ciężarka to raczej pomyślał i inaczej nie mógł skoro z tej strony wymagany był ciężarek to ztej został założony - co do estetyki to faktycznie mogloby być to coś bardziej estetycznego bo jest takowe dostępne PS: Zchować to ten ciężarek można by było przy wyważeniu statycznum gdy koło jest wąskie i nie mialo by to znaczenia z której strony on jest a w autach raczej nie są wąskie i są wyważane dynamicznie i to z której strony jest mocowany ciężarek ma kolosalne znaczenie.
_________________ E39 530d 00r
duchPW [Usunięty]
Wysłany: 2005-08-31, 20:56
gadałem na ten temat z wulkanizatorem, który mówił, że właśnie można to tak zrobić, żeby ciężarki były pochowane w środku - sądzę, że koleś wie co mówi, bo siedzi w fachu od dawna i nie jest typem naciągacza (też miałem kiedyś fele z rantem)
koleś powiedział mi też, że wielu wulkanizatorów robi tak, bo nie myślą....i jest im łatwiej
nie wiem jak jest w tym przypadku, ale nie sądzę, żeby nowa felga była tak pokręcona, żeby zakładać ciężarek tylko w tym miejscu - przecież można założyc 2 w innych i na to samo wyjdzie
Pare info- no wiec szukalem w sumie Audi TT ale E46 tez bylem zainteresowany. W kwietniu moj znajomy przejechal rowerzyste, wjechal do rowu i przewrocil sie na dach. Natychmiast pojechalem obejrzec auto i po oszacowaniu strat molestowalem go o zakup tegoz samochodu. Jako ze wlasciciel byl w szoku (zabil czlowieka) i nie chcial juz tego samochodu- kupilem go za bardzo okazyjne pieniadze- 5 300 E. Felgi kupilem na Ebayu- tez mi sie udalo- 350 E za komplet ''17. Wymienilem blotnik i 2 szyby, dach byl do wyklepania, kupilem przez internet lusterka, reszta to kosmetyka. Szyby przyciemnilem dobra termokurczli! wa folia. Auto jest caly czas serwisowane, po 1 wlascicielu, klimatronik, parktronik, elektryka, xenon, kontrola trakcji, zderzak M3, 2.5 l Wszystko dziala, wnetrze jak w nowym aucie, i pod koniec zeszlego roku przeszla duza inspekcje- tzn- wszystkie plyny, oleje powymieniane. Jestem bardzo zadowolony z tego auta, ale juz wiem ze nastepne bedzie M3
bo to jest jedna z ładniejszych E46 4d naprawde jest mało takich 4d jedyne co mi się w tym samochodzie nie podoba to silnik moc wiadomo ma tylko ten dźwięk te nowe 6cylindrówki słychać jak jakieś 1.1 miałem okazje pół dnia pojeździć taka E46 mocowo trakcyjnie jest gitens bardzo tylko że dźwięk silnika był okropny cichy i bez wyrazu
zawsze mozna jakiegos Remusa zapodac i bedzie pieknie rerała! co do auta ładniutkie co do klaty to chyba nie to forum a jesli chodzi o temat ciezarka to do zakladania ciezarkow w srodku felgi ( niekoniecznie na rantach) musi byc odpowiednia wywazarka i cala filozofia
Temu kto wymyslił ringi powinni pomnik postawic tak samo tym którzy projketuje felgi dla BMW.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.