Dziś miałem umfalll...;( koleś mi wjechał w tyłek auta, wgniecony zderzak i tylny pas i moze coś jeszcze, (sek w tym, ze juz raz miałem takie samo zdarzenie....i wstawiłem zderzak trochę na sztuke poskładany z mojego starego lakierowanego pod kolor auta i używanego chromowanego). Jutro jadę na wycenę szkody do PZU na Grójecką, no i pasowało by tę prawą boczną część zderzaka (lakierowaną) wymienić na chromowaną....... bo w ten sposób może więcej mi naliczą, niż za taki kurde składany różnokolorowy.
Więc może ma ktoś na zbyciu prawy tylny kawałek chromowanego zderzaka do E30 :).
Pozdrawiam
kaprys Go
Wysany: 2004-05-25, 10:51
a nie możesz po prostu ją wyrzucić?...powiesz że odpadła przy stłuczce?
Anonymous Go
Wysany: 2004-05-25, 12:19
Hej, no niby tak.....tyle, że "wąski" zderzak jest skręcany na śruby i sztywno trzyma się kupy i będzie widać, że kombinowane.....ale ostatecznie tak zrobię...
Ale wrzuciłem posta na forum,....może ktoś akurat mnie poratuje :)
kaprys Go
Wysany: 2004-05-25, 12:40
jak będziesz miał wycene to daj znać ...ja jade z podobną sprawą w tym tygodniu to porównamy ... z tymze ja do Deawoo i się obawiam że oni nie znają wartości beemek
Anonymous Go
Wysany: 2004-05-25, 13:35
Spoko, jutro jadę na wycenę.....zobaczymy co mi powiedzą i naliczą, fakt, że już raz była prana z tyłu, boję się, że będą mi obcinac kasę, ale spróbuje z nimi powalczyć, znam gościa, co za niewielkie pieniądze pomoaga w takich sprawach.
Moje gg 2903181
yoshi Go
Wysany: 2004-05-26, 09:29
ja za wniecony zderzak, pas przedi i blotnik i stuczony klosz lampy mijania
sorry zapomnialem jaki jest ich rozmiar bo one od 3 miechow leza na serwerze
Anonymous Go
Wysany: 2004-05-27, 11:21
Kurde....1500....to trochę mało....nie dało się nic więcej wyrwać....
To mi za ten mój pukniety tyłek zapłaca może z 500 :( ....... ale może się z nimi poprzeciągam...
Zrobię fotki, to sami ocenicie :)
Anonymous Go
Wysany: 2004-05-27, 12:56
Kaprys.....piszesz, ze czasem bywasz w Rawie M.
Ja tam ogólniak kończyłem...jaki swiat jest mały.
Pozdro dla ziomala :)
kaprys Go
Wysany: 2004-05-27, 14:59
Bono napisa/a:
Kaprys.....piszesz, ze czasem bywasz w Rawie M.
Ja tam ogólniak kończyłem...jaki swiat jest mały.
Pozdro dla ziomala
niom...mały malo znam te tereny bo dopiero poznaje na nowo
moja rodzina pochodzi z okolic generalnie między Rawą a Białą Rawską...
i tam teraz też stoi mój drugi domek
a co do ubezpieczenia to jakoś malo Yoshi dostałeś...
jak tyle dostane to ich wywioze
samo malowanie zderzaka to 500 zł ( oficjalnie )
Anonymous Go
Wysany: 2004-05-27, 15:32
Tak uscislając, to ja tez nie jestem z samej Rawy M. a z miejscowości oddalonej o 20 km, do Białej R. mam 10 km......(może coś Ci mówi nazwa Sadkowice?).
Byłem wczoraj w PZU, oglądneli, pstrykneli fotki, i za tydzień mają przedstawic mi kosztorys.... coś czuję, że mi nie nawalą....a więc pewnie się powozimy troszkę :twisted: