Wys³any: 2005-09-21, 09:00 [E32] J E L I T O ->> 740i V8
Przedstawiam moją czwartą BMW z kolei:) Od dwóch lat siedzę na BMW-KLUB.pl > Dziś naszło mnie( trochę z nudów) zaprezentować tu. Wszyscy zobaczycie to auto w Tarnowie.
Wyposażenie: brak skóry i klimy, oczywiście pomijam standard jak ABS i elektrykę, autom. lusterko wsteczne, 2 x PDC, ASC, roleta. Auto stoi na oryginalnych AC Schnitzer'ach i zawieszcze H&R'a. Silnik jest wspomagany przez chip'a i wkładkę KN ma ok. 307 KM i 426 Nm.
Miłego oglądania.
Doposażyłem auto w 37 centymetrową kierownicę z M3.
Gdzieś z miesiąc temu samochód dostał nowe oczy. (zdjęcia są bardzo słabej jakości)
Z nudów tu się nie wchodzi
�adna jest, najbardziej z tego wszystkiego podoba mi się silnik. Moc sprawdzona na hamowni lub osiagi z Gtecha? Jest szpera?
Ogólnie ładne auto.
Do³±czy³: 12 Maj 2005 Sk±d: TrójkÄ…tTrzechCesarzy
Wys³any: 2005-09-21, 11:37
Autko ładne - rzadko ktoś kombinuje przy e32 a jak już to z reguły spieprzy czy na tych nowszych zdjęciach przyciemniłeś szybki - tak to wygląda...
ps.a ja z nudów wchodzę na bmw-klub.pl , Jelito jak pojedziesz do Tarnowa, to uważaj co napiszesz o swoich wrażeniach(po powrocie),
bo na wyżej wymienionej stronie Admin uwielbiać dawać bana za nieprawomyślność (pewnie dlatego występuje pod anonimem ) -mam tam narazie 1 ostrzeżenie, ale mnóstwo moich kumpli już stamtąd wyleciało...
pozdro
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
yo!
A mam pytanie bo fura spoko cóż to za tajemnicza postać na ostatniej fotce nawet sie dobrze komponuje chyba ze to włascicel zwany JELITO
pozdro
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
yo!
A mam pytanie bo fura spoko cóż to za tajemnicza postać na ostatniej fotce nawet sie dobrze komponuje chyba ze to włascicel zwany JELITO
pozdro
jeśli to jest Jelito to już teraz wiem dlaczego na czarnym rynku tak dużo ludzie płacą za takie organy.....
a bryczka taka ze smaczkiem piękna z ładnym kolorkiem i z ładnymi oczętami...
ps. nie ma klimy?? aż dziwne?? 740i v8 bez klimy hmmm
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Po Warszawie jeżdzi diametisze schwarc e32 750i - na takich samych felgach,xenony,bajery,załonki tylnych szybk itd.Dojrzałem równierz jakies dziwne zaciski przednie hamulcowe z jakims nierozszyforowanym napisem.
Nie ma jak to piekna e32.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
no powiem ci że jedna z ładniejszych jakie widziałem a dużó widziałem stary od kogo ty kupiłes tak zadbaną 7demke pewnie wcześniej jeździł nia jakis dziadzia zarobas w deutchland'i no prze piękna ile dałes za nią. Pozdrawiam tak trzymać
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach