Póki Urbi pucuje sfoje cacko pozwole sobie zaprezentować mojego Paździocha
Fotki są oczywiści z imprezy pod tytułem "Tarnów 2004" a dzisiaj jest 2005 i conieco się na aucie zmieniło
ale ... jak mawiali rzymianie czy tam grecy: karpe dijem
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Ja powiem co mi się nie podoba.
1. Nerka jest beznadziejna na pierwszym foto widać,że jest krzywo względem maski i to bardzo a pozatym wystaje jakoś na górze chyba z 2cm zdejmi to bo szpeci twój samochód i te fale pod spodem nie potrzebne.
Dokładka zderzaka wygląda na fotkach jak by miała inny kolor od reszty.
Pozatym bardzo ładna e30. Widać,że zadbana tylko ja szczerze, nie kupił bym e 30 w takim kolorze poprostu nie pasuje mi do bmw ale wygląda na bardzo zadbany.
Ostatnio zmieniony przez --==maly==-- 2005-09-22, 22:20, w caoci zmieniany 1 raz
te twoje brewki czy jak to sie tam nazywa poprostu tragedia
A po co ci ta smieszna naklejka koo komina????
przedni m technik troszke niedopasowany moim zdaniem
Pozatym całkiem sympatycznie wygląda
Co do koloru, to ja się niewypowiadam, bo mam biały ( )
Generalnie to jest bardzo ładna zadbana Beemka.
Co do nerki i brewek dolnych, również mi się niepodobają ale jesli dobrze pamietam, to Noker juz tak kupił autko, więc luuuuuz
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
Ha ha, i jak tu dogodzić ! Mnie na ten przykład najbardziej z autka podoba się kierownica ! reszta - cieszy mnie każda E30 o którą ktoś dba, a widać że wstydu nie przynisisz rodzinie ale... wyrzuciłbym nerki/brewki, koła zmienił na coś bardziej beemkowego a te oddał dla jakiejś calibry i wtedy jest śliczna E30 !
p.s. Ciekawe czy większość woli oceny miłe, czy szczere ? Bo niektórzy widze piszą o każdej beemce, jaka by nie była, w jakim by stylu nie była zrobiona - Śliczna becia !
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
codo 'plastkików' wokół lamp zdaje sobie sprawe że są do bani, wykonanie z żywic i w dodatku krzywo - ale cóż takie kupiłęm, nie demontuje bo: zostaną mi dziury po montażu i jusz sie przyzwyczaiłem do nich
Ale wiem jedno . Jakbym znalazł takie cóś w extra dokładnym wykonaniu to bym zakupił :D bo mi sie podoba i ni będe klepał kolejnego GS'a żeby sie Wam podobało - wicie rozumicie towarzysze
Baur napisa/a:
cieszy mnie każda E30 o którą ktoś dba, a widać że wstydu nie przynisisz rodzinie
obawiam się że sie rozczarujesz w Tarnowie
Jak na chwile obecną NIE CHCE NIC zmieniać i dokładać do tego Auta.
pomiędzy moimi uszami kiełkuje i dojrzewa inny projekt 8) ale o tym może w kolejnym odcinku Polsatu
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Jak zostawia 4 ślady, to znaczy, że lepiej sie trzyma drogi niż ten co zostawia 2 ślady, logiczne, prawda?
A podobno ostatnio ktoś go pytał co to za wersja Calibry, bo takiej nie widział nigdy 8)
osobiscie to posciagal bym te podkladki a dokladnie to progi i tyl, przod zostaje ale tylko pod warunkiem pozadnego umocowania !
zmien tez felge i bedzie sliczna
aaa no i te fale dunaju z grilla wyrzuc
latwo sie mowi ... zmien to i wyrzuc tamto - potrzeba czasu i pieniedzy ale powoli do przodu
pozdro i szerokosc