elo panowie mam taki problem ze mi strasznie maska sie tlucze jak jade to widze jak sie rusza na boki kiedys gdzie wyczytalem zeby nawinac na rolki tasme tak tez zrobilem ale niebrdzo pomoglo tylko maska sie ciezko otwierala i zamykala co mozna by jeszcze na to poradzic dzieki za odp pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-09-30, 18:20
na czym polega to tłuczenie?????
moim zdaniem albo jest źle dokręcona przy zawiasie, albo są źle spasowane prowadnice na górze (jak maska jest otwarta, to są na górze) - coś przy rolkach
ewentualnie jeszcze popatrz czy nie ma luzu przy samym zamknięciu
no to taki dziwny dzwiek strasznie mnie to denerwoje jak jade bez muzyy to jest straszne dobze ze audio dobrze gra a o co ci chodzi pioter stymi na gorze cos pisaless dzieki pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
kurcze pudzian fajnie by bylo jak bys dopisal sobie w podpisie jakim modelem jezdzis
w e30 jest mozliwosc regulacju rolek( przykrecone do maski) i rygli (przykrecone do nadwozi)
ponadto mozna tez regulowac same zawiasy (ale w ten sposob regulije sie jedynie szpary styku z blotnikami)
Witam niewiem czy to moze pomoze ale w e30 umnie sa takie gumy nad swiatłami wkrecane i one tez w jakis sposób niweluja drgania moze to to mi maska lekko drrzała i je wykreciłem troszeczke i było git pozdro moze to troche pomoze
_________________ Bmw to Bmw jedyne co lepsze to inne BMW
GG 3417461