mialme klopot z rozrusznikiem no wiec zeby go wyciagnac trzeba bylo poodlaczac weze od wody (ogrzewania), no i rozrusznik zorbiony wszystko wlozone uklad za pomoca srubki odpowietrziony temperatura ok i co sie stalo auto nie grzeje to znaczy grzeje tylko na postoju natomiast jak sie ruszy to momentalnie sie wychladza przed odlaczeniem wezy wszystko bylo jak nalezy hmmm czy to od zlego podlaczenia wezy tak mi sie porobilo czy cos mogla sie stac no ale nie mialo za bardzo jak bo nic poza tymi wezami ktre ida nad rozrusznikiem nie bylo ruszane.....co wy na to???
Poprostu zamień je miejscami skoro tylko one były odkręcane - jeśli nic to nie da to pisz .
_________________ E39 530d 00r
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-10-03, 14:43
zapowietrzył się układ chłodzący?
wilczy1985 [Usunity]
Wysany: 2005-10-04, 21:44 adasda
hmmm tak tez podejrzewam ze zapowietrzony uklad bo nie ma zanczenia jak weze wchodza do nagrzewnicy ehh jutro odbieram auto od mechanika bo byl wymieniany rozrzadzik i uszczelka pod glowizna jak to w 6 cylidrowcach bywa i on chyba odpowietrzy go dobrze wiec wszystko powinno wrocic do normy takze napsize co i jak pozdrowionka
....Witam ! Jednak podłączenie ma znaczenie.Rozmawiałem o tym w Tarnowie z Arturem C. i dzis (dosłownie 1,5 godz. temu ) zamienilem węże miejscami i po raz pierwszy od kupna auta w 2001 r mam w środku "jak w bani".Gratulacje dla Artura za wiedzę!!! Pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
wilczy1985 [Usunity]
Wysany: 2005-10-04, 22:35 hmmm
no widzisz a ja bylem pewny ze nie ma znaczenia ciekawe czy moj mechanik sie zorientuje he he he he jutro wszystko sie okaze dzieki za informacje a dokladnie jak ma to byc podlaczone ? ktory waz ma isc na dolne wejscie do nagrzewnicy a ktory na gorne???
....ten idący od silnika (nad rozrusznikiem ) - NA GÓRĘ !!! - a drugi - wiadomo ..........PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
wilczy1985 [Usunity]
Wysany: 2005-10-05, 21:25 hmm
oki jutro odbieram woza wiec zobaczymy co i jak dzieki za zainteresowanie jutro napsize czy ogrzewanie wrocilo pozdrawiam
wilczy1985 [Usunity]
Wysany: 2005-10-12, 23:28 hmm
no i po zamianie wezy na nagrzewnicy jest wszystko ok sauna w samochodzie pozadrawiam