BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Co byś kupil gdybyś ...
Autor Wiadomo
MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-10-07, 12:41   Co byś kupil gdybyś ...

Co bys kupil gdybys mial powiedzmy 9 tys zlotych .. Poniewaz sprzedalem swoje "piekne" autko za marne grosze .. chce kupic cos raczej z zagranicy .. interesuje mnie e34 z silnikiem 2.5 24v tylko nie wiem czy te silniki sa dobre .. czy sa bardzo awaryjne ?? mam dylemat .. mysle jeszcze nad e36 albo nad np ladna e30 2,5 m 20 ..
teraz prosba do was .. Moze niech sie wypowiedza ludzie ktorzy maja pojecie o silnikach .. jaki dobry ktory mniej a ktory bardziej awaryjny .. i czy tlumaczenie ze nie chce e 30 bo jest za mala jest dobre ??
czekam na wasze opinie mam nadzieje ze pomoze mi to przy wyborze mojego przyszlego auta !! pozdro :)

nokerman 
ostatni mohikanin

Pomg: 21 razy
Doczy: 22 Mar 2004
Skd: Puławy
Wysany: 2005-10-07, 12:53   

krychu :!: :!: :!: temat milion (1.000.000,00) razy włkowany
użyj tej magicznej funkcji szukaj 8)

pytasz o auta z lat 90' i w tym segmencie BMW nic nowego nie wymyśliło :idea: na serio 8)

chyba nie chcesz rozpętać epopeji w stylu Urbiego :?: :?:

E30 325iA 1987r. Coupe :mrgreen: Spritmonitor.de
E39 528iA 1999r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
E61 530dA 2005r. Touring :mrgreen: Spritmonitor.de
«Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Doczy: 26 Sie 2004
Skd: W-wa
Wysany: 2005-10-07, 13:03   

nie kupuj BMW, kup dizla.

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-10-07, 13:21   

oki zamykamy temat masz racje pewnie juz byl .. musze poszukac funkcji szukaj :) lukasz dizla to sobie mozesz zetora kupic :twisted: napisalem co chce i bede sie tego trzymal .. pozdro

Domel 

Pomg: 1 raz
Doczy: 19 Sie 2004
Skd: Manchester
Wysany: 2005-10-07, 13:35   

To ja sobie jeszcze posta nabije i uciekam :D :D
Pozdro

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-10-07, 13:37   

yo!
Poprostu kup szrota na łancuchu rozrządu i po temacie :D
pozdro

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-07, 13:43   

nie kupuj e30 - są do niczego, e36 też, myślę, że ewentualnie e60 i e90 są niezłym wyborem :lol:

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Pomg: 4 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Krakow/Tbg
Wysany: 2005-10-07, 13:54   

nokerman napisa/a:
krychu :!: :!: :!: temat milion (1.000.000,00) razy włkowany
użyj tej magicznej funkcji szukaj 8)

pytasz o auta z lat 90' i w tym segmencie BMW nic nowego nie wymyśliło :idea: na serio 8)

chyba nie chcesz rozpętać epopeji w stylu Urbiego :?: :?:

hahahahha urbi staje sie slawny :D niedlugo beda o mnie w tv mowic :D

kup serie 8, 850CSI - fajne auto i jezdzi niezle :D

a ty nokerman masz okres, wchodzisz w etap wieku sredniego czy co ? co dzis nie przeczytam od ciebie jest dolujace :lol: :wink:
pozdrawiam cie goraco :* :P

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-10-07, 13:59   

mam na oq tego furaka
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C502963
tylko czy wychodzily silniki 24v w tym roku ?? i czy to jest oryginalny kolor ?? muze zadzwonic i popytac pozdro

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysany: 2005-10-07, 14:09   

sliczna !! !!!!!!!
taka ...... lansiarska :)

hehhehe na zdjeciach prezentuje sie bardzo ladnie :)

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-07, 14:11   

do lans squadu z nią!!!!!!!!!!!!!!
kolor bardzo kobiecy, nie powiem, lakier od Focusa? :wink:
ja bym domalował płomienie :lol: :wink:

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-10-07, 15:25   

kolor obleci chociaz moglaby byc czarna .. cena tez niekpiepska .. hmm lasniarska ?? hmm panowie jak macie nabijac glupie posty to to raczje nie ma sensu .. dla mnie pisanie takich bzdur i pozniej pisanie jestem mega nabijaczem postow to jest lans .. gdybym pisal czy pasuja do niej polomienie to bym to zapodal na humorku .. ruszcie troszke glowkami .. przeczytajcie to co napisalem i odpowiedcie na proste konkretne pytania ... dla mnie auto jest do jazdy .. jesli ktos sie lasuje w bmw to tez jego sprawa .. proste pytania proste odpowiedzi bez glupich wywodow !! !! PS. chyba ze nie potraficie nic konkretnego napisac to nie piszcie wcale hehehehe dzieki pozdro...

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-07, 15:39   

A powiedz Krych szczerze co można konkretnego powiedzieć patrząc na te obrazki? Wiadomo, że 525 24v jest ok, ale bez zobaczenia, to jak wrózby z fusów.

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysany: 2005-10-07, 16:04   

Łukasz napisa/a:
A powiedz Krych szczerze co można konkretnego powiedzieć patrząc na te obrazki? Wiadomo, że 525 24v jest ok, ale bez zobaczenia, to jak wrózby z fusów.

dokladnie ale oceniajac jest stan ze zdjec wydaje sie byc ok - napewno bardzo ladnie sie prezentuje i wyglada na zadbana - jesli takiej szukasz to sadze ze warta zobaczenia - tym bardziej ze kas anie glupia ! :)
osobiscie mi sie baaaaaaaaardzo podoba

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Doczy: 17 Kwi 2005
Skd: /K/R/A/K/O/W/
Wysany: 2005-10-07, 16:09   

urbi napisa/a:
Łukasz napisa/a:

dokladnie ale oceniajac jest stan ze zdjec wydaje sie byc ok - napewno bardzo ladnie sie prezentuje i wyglada na zadbana - jesli takiej szukasz to sadze ze warta zobaczenia - tym bardziej ze kas anie glupia ! :)

ile ja się najezdziłem oglądać auta po obejrzeniu fotek :( w większosci przypadków zdjęcia można sobie wsadzić w d...bo w rzeczywistości okazuje się ze to złom.

urbi 
SilaDrzemieWBemie

Wysany: 2005-10-07, 16:15   

Piotrek napisa/a:
urbi napisa/a:
Łukasz napisa/a:

ile ja się najezdziłem oglądać auta po obejrzeniu fotek :( w większosci przypadków zdjęcia można sobie wsadzić w d...bo w rzeczywistości okazuje się ze to złom.

ee no co ty ! :)

jak chcesz to u nie w miescie znajomy ojca ma do sprzedania e34 520i 24v rok chyba 94 albo 95 - nie wiem - ale jest juz na szerokim grillu, obnizona w niemczech na feldze 17 od M, czarna na niezlym wypasie, naprawde bardzo ladna - znam to auto i moge ci z czystym sumieniem polecic ale cena to jakies 13 tys :( ale sadze ze warta tej kasy !

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2005-10-07, 16:21   

urbi napisa/a:
Piotrek napisa/a:
urbi napisa/a:
Łukasz napisa/a:

ee no co ty ! :)

jak chcesz to u nie w miescie znajomy ojca ma do sprzedania e34 520i 24v rok chyba 94 albo 95 - nie wiem - ale jest juz na szerokim grillu, obnizona w niemczech na feldze 17 od M, czarna na niezlym wypasie, naprawde bardzo ladna - znam to auto i moge ci z czystym sumieniem polecic ale cena to jakies 13 tys :( ale sadze ze warta tej kasy !

słyszysz KrYH!! jesli kolega Ci poleca furę to warto się nad tym zastanowić, no chyba ze przekracza to Twój budzet.

Łukasz 
Samotny Nawigator

Wysany: 2005-10-07, 16:23   

Za złom też jest kasa :wink:

A naprawdę to skala ogłoszeń jest taka:

- piszą - stan idealny - czytaj -świeżo po polerce i szpachli, jeszcze nic nie wyłazi
-piszą - stan bardzo dobry - czytaj - nie wszystko jest ok, ale jak masz pan garaż to se podłubiesz i dasz radę
-piszą - stan dobry - czytaj -rozsypuje mi sie rupieć i muszę sprzedać

- bezwypadkowy - czytaj - tak naprawione, ze i tak pan nie zobaczysz
- jeździła kobieta lub starsza osoba - czytaj - upraliśmy tapicerkę, bo waliła psem
- nie bierze oleju - czytaj - wczoraj dolałem jakiegos gówna i na bagnecie nic nie będzie widać
- sportowe zawieszenie - czytaj - uwaga buda sie sypie
- nowe opony - czytaj - własnie kupiłem takie cos do czyszczenia opon na stacjii benzynowej
- pełna opcja - czytaj ma popękaną skórę i wyjechany fotel kierowcy
- oryginalny przebieg - czytaj - zrobiony liczniczek fachowo
- komplet dokumentów -czytaj - i tak nie wiesz jaki dokument do czego Patafianie i w emocjach o wszystko nie zapytasz
- zrobione to, tamto i siamto - no bo cos trzeba napisać, prawda
- garazowany - czytaj - właśnie go wywoskowałem za 2 dychy
- alufelgi - czytaj - dobrze pospawane i zakitowane

To tak na pocieszenie

Piotrek 
LudwikIIISpryskiwacz

Wysany: 2005-10-07, 16:26   

Łukasz napisa/a:
Za złom też jest kasa :wink:

A naprawdę to skala ogłoszeń jest taka:

- piszą - stan idealny - czytaj -świeżo po polerce i szpachli, jeszcze nic nie wyłazi
-piszą - stan bardzo dobry - czytaj - nie wszystko jest ok, ale jak masz pan garaż to se podłubiesz i dasz radę
-piszą - stan dobry - czytaj -rozsypuje mi sie rupieć i muszę sprzedać

- bezwypadkowy - czytaj - tak naprawione, ze i tak pan nie zobaczysz
- jeździła kobieta lub starsza osoba - czytaj - upraliśmy tapicerkę, bo waliła psem
- nie bierze oleju - czytaj - wczoraj dolałem jakiegos gówna i na bagnecie nic nie będzie widać
- sportowe zawieszenie - czytaj - uwaga buda sie sypie
- nowe opony - czytaj - własnie kupiłem takie cos do czyszczenia opon na stacjii benzynowej
- pełna opcja - czytaj ma popękaną skórę i wyjechany fotel kierowcy
- oryginalny przebieg - czytaj - zrobiony liczniczek fachowo
- komplet dokumentów -czytaj - i tak nie wiesz jaki dokument do czego Patafianie i w emocjach o wszystko nie zapytasz
- zrobione to, tamto i siamto - no bo cos trzeba napisać, prawda
- garazowany - czytaj - właśnie go wywoskowałem za 2 dychy
- alufelgi - czytaj - dobrze pospawane i zakitowane

To tak na pocieszenie

heheh, ale się usmiałem , Killer jesteś jedyny :D :D :D

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-10-07, 16:29   

lajf is brutal - trzeba sprawzić silniczek, stan karoserii (najlepiej w obecności/przy udziale swojego lakiernika) i przejechać się z wyłączonym radiem - jeśli akceptujesz mankamenty, to bierzesz .... i tak cos wyjdzie po krótkim czasie - taki lajf :roll:

HAMANN E30 
German-Style

Skd: BYDGOSZCZ
Wysany: 2005-10-07, 18:01   

MrKrYH_e34 napisa/a:
mam na oq tego furaka
http://www.otomoto.pl/ind...show&id=C502963
tylko czy wychodzily silniki 24v w tym roku ?? i czy to jest oryginalny kolor ?? muze zadzwonic i popytac pozdro

Jesli stan jest taki w rzeczywistosci to igiełka do tego dobry motorek i skóra,ładna betka za taką cene.Godna polecenia.

KotSylwester 

Doczy: 10 Kwi 2005
Skd: nie stąd
Wysany: 2005-10-07, 18:36   

bullshit , po pierwsze MRKYH to jak wiesz e34 z silnikiem 24V ma akumulator pod tylną kanapą, jak szwab robił swapa i jak widać po taniości.

MrKrYH_e34 

Wysany: 2005-10-07, 20:03   

poprostu nie wiem jak jest z tymi silnikami .. jak one sa awaryjne jak drogie czesci .. czy lepiej kupic e34 ale z 2,5 m 20 czy wlasnie 24v. myslalem ze 24v wychodzily pod koniec 91 dlatego pytalem wiem ze nie mozna po foto nic oceniac bo na foto duzo zeczy wyglada ladniej niz jest faktycznie .. cena niby niska ale czy kupi sie taniej np za granica .. hmm tak sobie pomyslalem ze nie ma co sie spuszczac i skupiac nad piersza oferta .. za tydzien pojade do niemiec i oblukam co jest grane .. dzieki za porady hehehe lukasz dzieki za porady i objasnienia hehehehe dobre dobre ..

Bruner 

Pomg: 16 razy
Doczy: 16 Lip 2004
Skd: Tczew
Wysany: 2005-10-07, 22:41   

KotSylwester napisa/a:
e34 z silnikiem 24V ma akumulator pod tylną kanapą, jak szwab robił swapa i jak widać po taniości.

Akumulatorem bym sie nie sugerowal, jesli ktos ma szambo, albo mial jakis kijowy akumulator i mu np zima zamarzal to mogl go wywalic pod maske. W ecie powinien byc w bagazniku a u mnie jest pod maska, przelozony przez poprzedniego wlasciciela. Oczywiscie instalacja i schowek w bagazniku sa, wiec jak bede mial kaprys to moge wrocic do fabrycznego rozwiazania.
E30 318i Touring '92
E30 325e '86
E30 320i '90

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku