Wysany: 2005-10-09, 20:29 Re: Nagrody administratora rozdane czyli bany 2006 :)
nokerman napisa/a:
Piotrek napisa/a:
Czy to prawda ze ktos dostał bana, jakos tak kazdy cos wie ale nikt nie chce mówić Kto za co i na ile?
kirek
daj chłopakowi skoro się upomina
Darco i Kirek nie słuchajcie Nokera , ja jestem grzeczny a to wszystko to odwet Nokera za to iz nie chciałem sie zgodzić na ....... az mi to przez usta nie chce przejsc
4).Usunięcie użytkownika Forum (derejestracja) w trybie nadzwyczajnym.
1). Konto użytkownika, który nie przestrzega zasad ogólnej kultury , w szczególności obraża innych użytkowników forum może zostać usunięte:
- w trybie natychmiastowym, bez powiadomienia - dotyczy nowych użytkowników Forum ,których wszystkie posty spełniają w/w. przesłanki lub prowokują do ich zaistnienia,
- po niedostosowaniu się do pouczenia administratora/moderatora otrzymanego e-mailem oraz zamieszczonego przy poście/odpowiedzi upomnianego (dotyczy wszystkich zarejestrowanych użytkowników),
2). Ponadto zostanie zablokowana możliwość rejestracji użytkownika z takim samym nr IP.
3). Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia postów wysłanych przez w/w użytkownika.
pkt 1!!!!!!!!!!!!!!!!nic wiecej nie mam do dodania za nim poleca nastepni.Komu sie nie podoba prosze na PW,maila,gg,telefony i inne srodki komunukowania sie.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
4).Usunięcie użytkownika Forum (derejestracja) w trybie nadzwyczajnym.
1). Konto użytkownika, który nie przestrzega zasad ogólnej kultury , w szczególności obraża innych użytkowników forum może zostać usunięte:
- w trybie natychmiastowym, bez powiadomienia - dotyczy nowych użytkowników Forum ,których wszystkie posty spełniają w/w. przesłanki lub prowokują do ich zaistnienia,
- po niedostosowaniu się do pouczenia administratora/moderatora otrzymanego e-mailem oraz zamieszczonego przy poście/odpowiedzi upomnianego (dotyczy wszystkich zarejestrowanych użytkowników),
2). Ponadto zostanie zablokowana możliwość rejestracji użytkownika z takim samym nr IP.
3). Administrator zastrzega sobie prawo do usunięcia postów wysłanych przez w/w użytkownika.
pkt 1!!!!!!!!!!!!!!!!nic wiecej nie mam do dodania za nim poleca nastepni.Komu sie nie podoba prosze na PW,maila,gg,telefony i inne srodki komunukowania sie.
Kirek co sie denerwujesz? przeciez nikt nie chce aby ktokolwiek sie tłumaczył , od tego jest regulamin i tutaj wielki plus za przytoczenie tego punktu. Aha i zeby nie było nie jestem niczyim adwokatem tylko chciałem z ciekawosci zapytac czy to na zawsze czy na jakis okres jest ban?
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-10-09, 21:46
"a mialo byc k... tak pieknie" to cytat z polskiego filmu 8)
albo inaczej napisze...bylo nawet fajnie ,troche humoru itd..nawet ze lukasz byl moim wrogiem tzn. w przeciwnej partii to naprawde fajnie sie czytalo jego wypowiedzi.nie pamietam tylko do jakiej partii nalezal zuber ...
ogolnie temat "lans i killer" fajnie sie rozrastal i mozna bylo sie posmiac szkoda ze go zamknieto.w dobrym tez dziale kolega go umiescil.no coz..."fajnie bylo ale sie skonczylo"
pozdro
Wysany: 2005-10-09, 22:35 Re: Nagrody administratora rozdane czyli bany 2006 :)
Piotrek napisa/a:
Czy to prawda ze ktos dostał bana, jakos tak kazdy cos wie ale nikt nie chce mówić Kto za co i na ile?
Bana w prawdzie nie dostałem i staram się być grzeczny... po tym jak moje konto zostało skasowane.
Założyłem wątek z "niegrzecznym pytaniem " miałem na celu rozbawienie towarzystwa, a nie wywołanie zadymy...
Na szczęście (dzięki pomocy Brunera i zrozumieniu Miry udało się wszystko wyjaśnić na majówce w Toronto) dostałem zgodę na ponowne założenie konta. Od tamtej pory staram się przestrzegać regulaminu i nie prowokować podobnych sytuacji ....
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Metaldaw ja równiez nikogo nie bronie ani nie prowokuje, nie jestem niczyją nianką,pytam tylko z własnej ciekawości. Mam tylko pytanie czy nie wiecie od czego jest uzalezniane ze można dostać np. bana na tydzien wzwyż włącznie ze skasowaniem konta?
Są władze w postaci administratorów i one o wszystkim decydują i albo się dostosowywujemy do regół tego forum albo bye bye.
Wysany: 2005-10-10, 00:07
zuber dostal...ale przeczytalem jego posty i sadze ze nie zasluzyl na taka statuetke nie bronie go( nie znam go,nie widzialem sie z nim nigdy...zeby ktos sobie nie pomyslal ze to moj dobry ziomal)...ale coz,wracamy do codziennej szarosci w stylu "jak zdjac kolo" lub "czy wychodzily seryjnie rozowe e30stki " a jak ktos zazyczy sobie troche luzu i dawki humoru to tylko w dziale "HUMOR"
szkoda bo bedzie nas mniej 8)
pozdro
ps.a lukasz albo tez dostal bana albo focha walnal na nas
Ciekawostką jest iż Jeden z Adminów zastrzegał że absolutnie nie ma dostępu do PW.
Ja pisalem ze moderator nie ma dostepu do PW, wiec domyslam sie ze chodzi o mnie.
Po pierwsze nie jestem adminem tylko modem (chyba wiadomo kto jest administratorem i czym sie roznia te 2 funkcje).
Po drugie podtrzymuje to co napisalem wczesniej na temat dostepu do PW. Ale widze ze wiesz lepiej ode mnie do czego mam dostep a do czego nie.
Po trzecie skoncz z tymi niedomowieniami i napisz wprost: "Bruner klamie", jesli uwazasz ze jest inaczej niz napisalem.
PZ - dostał bana za to co pisał jak dostał upomnienie oficjalne z wyjasnieniami wiec nie wiem po co cała ta dyskusja.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ciekawostką jest iż Jeden z Adminów zastrzegał że absolutnie nie ma dostępu do PW.
Ja pisalem ze moderator nie ma dostepu do PW, wiec domyslam sie ze chodzi o mnie.
Po pierwsze nie jestem adminem tylko modem (chyba wiadomo kto jest administratorem i czym sie roznia te 2 funkcje).
Po drugie podtrzymuje to co napisalem wczesniej na temat dostepu do PW. Ale widze ze wiesz lepiej ode mnie do czego mam dostep a do czego nie.
Po trzecie skoncz z tymi niedomowieniami i napisz wprost: "Bruner klamie", jesli uwazasz ze jest inaczej niz napisalem.
Michaś nie denerwój się skąd wiesz ze Kot ma Ciebie na mysli?
Wysany: 2005-10-10, 18:33
no dobra panowie,a mozna sie dowiedziec za co dostal bana zuber? chyba nie jest to tajemnica.. co?
no i po drugie to jestem w szoku ze az 9 osob dostalo upomnienie.czyzby wszyscy ktorzy maczali palce(lub cos innego ) w temacie lans & killer ?
kurcze ide pogrzebac w skrzynce bo moze jestem ta jedna z osob i nic nie wiem i szast prast i za sekunde dostane bana
pozdro