Ogólnie ładniutka...
już chyba wiem czemu drzwi inne...radia nie ma.... to napewno Twoja Becia czy sobie Ją "PORZYCZYŁEŚ"......??
Bardzo ładnie wyszły tylnie lampy.... to emowskie...??
bo nie wydaje mi sie...ale i tak bardzo ładne..
dorzuć jeszcze jakieś fotkitylko żeby jasno było żeby bez lampy błys.były...
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ładne felgi jaki rozmiar 17 , 18? Ja jednak wole 16 i glebe bo na takich dużych kołach samochód jest strasznie wysoki. + za tylne lampy chyba najładniejsze z dostępnych do e36.
Ładne felgi jaki rozmiar 17 , 18? Ja jednak wole 16 i glebe bo na takich dużych kołach samochód jest strasznie wysoki. + za tylne lampy chyba najładniejsze z dostępnych do e36.
Wysoki ale za to jak sie prezentuje....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
popieram 8) i to w dodatku automata jeszcze lepiej pasuje.lans i bounce 8)
marcin,potraktuj te krawedzie przy drzwiach pasta tempo.zrobisz ladne przejscie kolorow..
Z wypozazenia: taj jak juz napisaliscie 4xel. szyby + el. szyberdach, poduszka pow., wspomaganie, centralny zamek, felgi 17".
Jest to 93 rok i jestem szczesliwym posiadaczem od niecalych 2 miesiecy . Co do ciemnych szybek to sa one w planach . Planuje zmienic jeszcze lusterka na chromowane M3 z kierunkami, spoilerek na tylna klape i brewki (ale to narazie tylko plany i zobaczymy co z tego wyjdzie ). Z drzwiami bede chcial zrobic porzadek (i nie tylko bo mam zamiar spolerowac cale autko)
Z wypozazenia: taj jak juz napisaliscie 4xel. szyby + el. szyberdach, poduszka pow., wspomaganie, centralny zamek, felgi 17".
Jest to 93 rok i jestem szczesliwym posiadaczem od niecalych 2 miesiecy . Co do ciemnych szybek to sa one w planach . Planuje zmienic jeszcze lusterka na chromowane M3 z kierunkami, spoilerek na tylna klape i brewki (ale to narazie tylko plany i zobaczymy co z tego wyjdzie ). Z drzwiami bede chcial zrobic porzadek (i nie tylko bo mam zamiar spolerowac cale autko)
nie nie rob tego nie zakladaj tych lusterek!! co drugi golf ma takie i wogle to tandetnie wyglada. lepiej pomaluj progi pod kolor i zderzki (doly), kup fajne radyjko o i z tym lakierem trzeba cos zrobic. a tak autko fajne tylko szkoda ze automat.
a spojler to tylko maly i delikatny.
jak sciemnisz szyby to zapodaj zdjecia bo ja tez palnuje tylko nie wiem jak to z czerwonym kolorem sie bedzie prezentowac