a ja to sokomentuje tak: najlepsze witaminy mają polskie dziewczyny...
ładnych Polek nigdy za wiele... ja to widzę pierwszy raz wieć dzięki Yoshi za uświadomienie... fajne Myszki mniam
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
a ja to sokomentuje tak: najlepsze witaminy mają polskie dziewczyny...
ładnych Polek nigdy za wiele... ja to widzę pierwszy raz wieć dzięki Yoshi za uświadomienie... fajne Myszki mniam
i dla takich ludzi sa te fotki bo nie wszyscy to jeszcze widzieli
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86
biore je wszystkie !! boshe moze powiecie ze jestem wybredny ale nie odrzucilbym zadnej .. kazda z nich to moj typ super popieram na maxa tego typu tematy na tym forum 8) pozdr
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Widziałem zdjęcia przed obróbką graficzną w Playboyu. To są zupełnie inne dziewczyny. zarówno na plakatach jak i w piśmie oglądacie "mangę". Zapewniam, ze są trochę brzydsze i nie ma się aż tak czym podniecać.
kto ma dojscie do kolesi co wieszaja te bilbordy ja chce miec taka pania na scianie albo wszystkie mam duzo scian ) Ale tak naprawde jezeli ma ktos jakies dojscie to chcialbym taki bilbord z jakims modelem BMW oczywiscie bym z tego zrobil fototapete pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW