Witam i mam do Was takie pytanko w mojej E 34 przy wlaczonym nadmuchu cieplego powietrza, nagrzane powietrze dmucha tylko na szybe i nogi a z nawiweów nazwijmy je czolowych (z 2 na dzrwiach, z 2 na srodku i z jednego duzego na "gorze" deski) dmucha zupelnie zimne powietrze. Wydaje mi sie ze to nie tak ma byc, czy da sie to niewielkim kosztem naprawic i co jest przyczyna Z gory dziekuje.
wlasnie panowie wyjasnijcie to .. ja przez kupe czasu jak mialem to auto nie pytalem o to sprawe .. moze zeczywiscie sie cos upsulo .. czy tak ma byc a moze to te elektrozaworki boszowskie sie zawiesily czy jak ??
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
przestaw ogrzewanie na max i dmuchnie cieple do mniej wiecej trzech czwartych ustawienia pokretla bedzie zimne i to jest wspanialy wynalazek choc nie bmw jak sadza niektorzy tylko renault zastosowane w juz w pierwzsych modelach kultowej piatki
Ale u mnie caly czas z tych centralnych nawiewow wieje zimne powietrze obojetnie czy mam temp na max czy nie Czy te urzadzenia sterujace ogrzewaniem sa naprawialne Jesli tak to jak to zrobic
Ostatnio zmieniony przez speed 2005-10-20, 20:35, w caoci zmieniany 1 raz
speed a niemowilem ! ma tak byc i tyle przeciez bubla bym Ci nie sprzedal operator moze zamknac temat i niech temat ten bedzie przykladem dla pozniejszych pokolen !! w BMW e34 na buziunie zawsze leci zimne powietrze chyba ze jest 40 sopni w cieniu ... ale to juz odrebny temat )
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW