Jestem nowy na tym forum,no ale zaczne z grubej rury, odrazu galeria!
Ponizej przedstawiam Wam moja slicznotke. udalo mi sie znalesc troche czasu i samozaparcia zeby ja dokladnie obstrykac!
Wiem wiem, zaraz sie posypia hasla typu, pomaranczowe kierunki, stare lampy czy nieorginalne fele.
Odpowiadam:
Na wiosne pojawia sie podwojne ringi na xenonach i srebrnych kierunkach.
z Tylu lampy z białym kierunkiem. Felg nie zmienie. bo maja sie mi podobac. a nie komus innemu ) a na tych 18 razem z M-zawieszeniem jezdzi sie calkiem calkiem )
jak znajde czasu to do wiosny uda mi sie jeszcze zmienic, przedni zderzak. grilla nie ruszam. moim zdaniem czarny srodek jest ladniejszy.
a co wiecej o autku?
528i shadowline, klimatr. skorka, szyber. kapcie jakie sa doskonale widac.
Audio - 5 tygodni wytezonej pracy i gra wspaniale. sterownik glowny Pioneer 77MP, wszystko na DLSach, okablowanie Nakamichi. pozostalo jeszcze tylko wyciszyc bagaznik )
zartowalem ) to cos stoji u mnie pod blokiem. od 2 lat je remontuja :mad2: az zal patrzec jak niszczeje...
eeeeeh..te nowe beemki juz nie maja tego czegos.skora w srodku taka jak u mojej ciotki w pokoju jak siedze(leze) u niej co week na herbatce.z zewnatrz typowa seria oprocz bardzo ladnych alu ktore od razu sie rzucaja w oczy...gdyby nie one to taka szara myszka bylaby na ulicu
ale oczywiscie chetnie bym zamienil moja E30 na taka niby szara myszke
pzdr
z zewnatrz seria i seria pozostanie.
nie lezy mi zewnetrzny tuning szczegolnie w bmw.
choinke mozna zrobic ale z golfa hehe )
jedynie co sie zmieni to przeprowadze jej lifta, moze
podkreslam moze zaloze listwe na klape od M5 i prawdopodobnie na dachu pojawi sie antena z E60.
Bardzo ładna i podoba mi się to że jej nie sfestynowałeś, koła też są super! Nie zmieniaj jej zewnętrznie bo według mnie nie ma co poprawiać, a można tylko zepsuś. Kiedyś nie podobały mi się te nowsze beemki, ale od jakiegoś czasu e39 zaczęła mnie kręcić i nie wiem czy za kilka latek sobie czegoś takiego nie sprawię.
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Fajna ta "szara" myszka
Równieżsię ciesze że jej nie "popsułeś"
Ideału nie ma co poprawiać.
jesli chodzi o felgi, to do E39 nie jest łatwo dobrać odpowiednich felg, a Tobie się to udało
PZDR!
_________________ Nie prosta, lecz zakręt jest wyzwaniem ...
brawo za spostrzegawczosc. dokladnie czarny v3 razor
docisnijscie mnie a porobie zdjecia zrodka po zmianach.
pojawiolo sie nowe radio, cale z aluminim 'classic look' oraz musialem przerobic czesc podsufitki przy sterowaniu szyberem.
swieci na bialo. ale spokojnie. nawet pasuje to pomaranczowego podswietlenia bejcy.
ps jesli kros z was gdzies dorwie m-pakiet, plis o kontakt. w zime chcialbym kupic czesci coby na wiosne juz byl nowy look )
Yyyyyyyy.......po prostu Śliczna...
Nie będe sie rozpisuwał bo musze wytrzeć klawiature bo przy oglądaniu ją uśliniłem....
Jak masz jeszcze jakieś foty to wrzucaj i nie gadaj.....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
ale oczywiscie chetnie bym zamienil moja E30 na taka niby szara myszke
pzdr
nie mają "tego czegoś" a byś się zamienił?
menel- coś Ty pił przez weekend
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-23, 23:22
moim zdaniem to wlasnie one maja cos w sobie. tylko te ostatnie wynalazki. sa zbyt koreanskie. chocby tylne lampy w e90
czysty lanos ( no i srodek. po kokpicie skierowanym do kierowcy mozna tylko pomarzyc.
A więc tak:
Betka robi naprawde duze wrazenie, bardzo ładnie wyglądają te felgi na aucie chodz są takie ...zwykłe?... Co do kiery to juz chyba wszystko zostało powiedziane Migacze bym tylko zmienił na białe.Pozdro i gratulacje fajnej betki:D
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-24, 08:45
nieczytelne, robione w nocy i na dodatek z tel. komorkowego. no ale jakis poglad daja )
dzieki za link, musze sie dokladniej przyjrzec i napewno cos wybiore.
radio jest cacy. ale mam jeden problem. nie moge wyprowadzic wejscia sygnalowego do konsoli psp. chce ja sobie podlacyc i poscic dwiek na systemie. no zobaczymy jak mi sie uda ppowiem jakie rezultaty
ale jedno pewne radio dzieki bbr-procesorowi gra swietnie. bardzo czysty dzwiek i swietna dynami. w polaczeniu z moja instalacja daj 100% efekt.
a oprocz panelu w suficie wszystko wyglada jak orginal )
To auto nie nadaje sie do mega przeróbek typu jakies spoilery, ale smak trzeba zachowac, auto takie jakie jest plus zmiana lamp! Felgi TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie felgi to ja widze we wiesnackiej CALIBRZE zrobiona na F&F... a nie do pieknej beemki jaką jest E39
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-24, 10:53
ladne koleczka?
najnowsze alusy Alpiny...
beunique [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-24, 10:55
Jacek K. E30 325i napisał/a:
To auto nie nadaje sie do mega przeróbek typu jakies spoilery, ale smak trzeba zachowac, auto takie jakie jest plus zmiana lamp! Felgi TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!!!!
Takie felgi to ja widze we wiesnackiej CALIBRZE zrobiona na F&F... a nie do pieknej beemki jaką jest E39
jeszcze nie widzialem takich 18' na zadnej calibrze.mi sie podobaja.i nie tylko mi zerknij kilka odpowiedzi wyzej.
a co do przerobek mojej e39 to dokladnie przeczytaj jakie zmiany zamierzam w niej wprowadzic. nie bede z niej robil zadnej choinki. jasne?
a co do przerobek mojej e39 to dokladnie przeczytaj jakie zmiany zamierzam w niej wprowadzic. nie bede z niej robil zadnej choinki. jasne?
jasne, własnie o to chodziło Jackowi i nie tylko....
a co do kółek to ja też obstawiam przy kółkach z eM pakietu lub np. tych co pokazałes kilka postów wyżej
pozdro
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)