Witam kupiłem 320-tke e36 z 1991r.motor M50(bez vanosa) ,chcę ją zagazować tyle ze jak sie naczytałem o strzałach walniętych przepływkach , to odechciało mi sie zakladania zwykłej instalacji ,tak więc jestem zdecydowany ma sekwencje,czy ktoś zakładał taką szambiarke do tego typu silnika i jak sie to sprawuje ,osiągi ,spalanie itp. no i najwazniejsze chyba CENA ile musze wylozyc na taką instalke ,nie musi to byc niewiadomo jakiej super-duper firmy byle nie było wystzalow osiągi mogą sie troche pogorszyc;) .
Dzięki wielkie wszystkim za pomoc ,i sorki jak podobne tematy juz były
Korzuch zakladal niedawno sekwencje do M50, tyle ze 2,5. Z tego co wiem to jest ok, ale najlepiej niech sie sam wypowie. Cena to ok 4000 i lepiej nie oszczedzaj 100 czy 200 zl na montaz u kolesi ktorzy nie wiedza co z tym zrobic. Zaplac lepiej troche wiecej, ale potem zapomnij o tym ze masz gaz.
yo!
Wtrysk sekwencyjnym firmy OMVL model DREAM 11 cena 4500 zł nieznaczy spadek mocy zuzycie lpg na poziomie pb i to jeździ bo jak wstawisz zwykly gaz to bedziesz bity kazde TDi ciebie skapiszonuje na zwykłym lpg znaczny spadek mocy co w twoim przypadku bedzie bardzo zauwazalne
pozdro