Witam wszystkich
Dzisiejsza zagadka polega na odgadnięciu ile litrów benzyny zatankowałem dziś na stacji benzynowej.
Dla ułatwienia dodam,że rezerwa się nie paliła, bak w mojej e30 ma 55 litrów pojemności,a wlałem okrągłą liczbę tzn.były zera po przecinku.
Każdy z uczestników konkursu ma tylko jeden strzał-czyli odpowiedż.
Oczywiście przewidziana nagroda,którą wyślę szczęśliwcowi pocztą.
Powodzenia.
Czas start
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Im pozniej piszesz tym mniej masz szans na wygrana !
Prosbanie pisz czy cieplo czy zimno bo to bedzie nie uczciwe, mysle ze przed 10 nie tankowales do pelna ale zaryzukuje 43 bo takiej odpowiedzi jeszcze nie bylo choc na oku mialem inna .. @& pozdro
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
A przepraszam co to byla za nagroda za zagadke z tamtego tygodnia [dla przypomnienia - oponki i felgi wygral Nokerman]
Albo ja sie nie doczytalem albo nie bylo wiec jak
Nagrodą był plakat BMW oprawiony w ramkę.W tym tygodniu jest to samo -może to nic wielkiego ,ale plakaty mam z niemieckich czasopism o BMW a oprawiam sam w warsztacie.
_________________ Żonę możesz mieć tylko jedną,a beemek ile chcesz...
Nagrodą był plakat BMW oprawiony w ramkę.W tym tygodniu jest to samo -może to nic wielkiego ,ale plakaty mam z niemieckich czasopism o BMW a oprawiam sam w warsztacie.
A mozemy zobaczyc to dzielo
Ci co nie wygraja beda wiedzieli co stracili i zostanie im tylko pozazdroscic.
Wiec prosze dobrze sie zastanowic i podac dobra odpowiedz zeby ChriS-a pozbawic kolejnego plakatu
Pozdrawiam
A mozemy zobaczyc to dzielo
Ci co nie wygraja beda wiedzieli co stracili i zostanie im tylko pozazdroscic.
Wiec prosze dobrze sie zastanowic i podac dobra odpowiedz zeby ChriS-a pozbawic kolejnego plakatu
Pozdrawiam
spoko
właśnie miałem zamiar sie pochfalić i wkleić moje trofeum (zrobie to w tamtym poście
DZIĘKI CHRIS
aaa teraz osochodzi
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»