Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-11-04, 21:04 Warsaw International MOTOR SHOW 2005
od 3 do 6 pazia na prądzyńskiego w halach expo trwają targi na których można sie conieco naoglądać ale tez nie za specjalnie ...
porozmawiałem sobie z przedstawicielami firm produkujących fele alu
porozmawiałem sobie z koleżką odpowiedzialnym za e60ACS
porozmawiałem sobie z ludźmi z zakładu obróbki silników na krasnobrodzkiej
generalnie jak chcecie pocieszyć oko to je raczej uśmiejecie ... można pograc w colina a tak poza tym to aut jest mało i ta ich statyka nudzi...
jeden kolo lata po hali sterowcem RC, a jego koledzy zapindalają różnymi zdalniakami 4ro kołowymi po wydzielonym placu...
chodza sobie jakieś interesujące hostessy na których można zawiesić oko i obiektyw aparatu
takie sobie targi...
mam foty ... POTRZEBNY SERWER ! (120mb)
pozdro
i sorki za lekkie rozmazanie ale to nowy aparat i nie doszedłęm póki co jak zlikwidowac taki efekt ... po prostu jak ma za mało światła a chce sie robić bez flesha to dłużej naswietla a międzyczasie łątwo o małe drgania ręki
pozdro
Wysany: 2005-11-05, 19:56
z Hostessami zdjecia robil mi kumpel ... a on ma strasznie chwiejną reke i wszystko wyszlo do d***
przykro mi ...
i ten właśnie qmpel udziela się w ekipie 4x4 która urzędowała przed halą i dzięki niemu miałem VIP'a
ogolnie mialem wjazd za darmo, jakbym musial zaplacic to bym sie zalamal, typowy dla polskich wystaw motoryzacyjnych kompletny brak polotu ...
WRRR
PANOWIE ZAKOCHALEM SIE ... A OTO OBIEKT WESTCHNIEN :
byla tez trojeczka i byla boska, tak jak mi sie nowe trojki nie podobaja to ta powalila mnie na kolana
a pozatym nudy , kilka wydlubanych samochodow, kilka terenowek, kilka fajnych lasek, kilka "golych tylkow" i nudy nudy