BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Znacie sie na skuterach ??
Autor Wiadomo
MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-11-05, 21:42   Znacie sie na skuterach ??

Witajcie powiedzcie mi czy mozna skutery czy inne motorowery ciagnac z zagranicy ?? jesli tak to jakie to koszty .. Mam ochote kupic sobie cos takiego .. Dokladnie mam na oku piaggo wesspa 88 rok .. piekny czarny skuter kupe chromow .. nie wiem czy oplaca mi sie to lykac za 1000 zl czy szukac czegos innego ?? ?? Moze ktos z was sie na tym zna ?? pozdro ..

Ostry 

Doczy: 13 Lip 2005
Skd: lewobrzezna warszawa
Wysany: 2005-11-05, 21:57   

Ja mam skuter nawet do sprzedania i to nawet wersja dla Ciebie!!!! Poszukaj sobie w necie keeway hurricane albo na allegro bo tez sa... Wyobraz sobie....podjezdzasz pod klub sobotnia noca...gasisz skuter...zlazisz z niego...i uwaga!!!!....wlaczasz alarm!!! Malo tego, wychodzisz z klubu a Ty z daleka odpalasz go sobie(fajna opcja jakbys musial uciekac)...pomysl sobie bo ja bez jaj mam cos takiego i chetnie bym sie pozbyl :wink:

Beti: e-36 328 cabrio "miss"
Beatka: e-32 740 "przyszla miss"

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-11-05, 22:15   

Ostry ja mam soje lata ... :) jak ja bede wygladal na takiej kosiarce ?? http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=70406207 to tak jak bym jezdzil jakims plastikiem durzo chalasu nic wieceje .. to co chce kupic to jak Twoje cabrio miedzy zwyklymi furkami Rozumiesz czarny qpe chromow poprostu lezka sie w oczq kreci .. wyobraz sobie ja sexowny umiesniony i piekny skuterek i zaraz za mna piekna sexowna kobieta czy to nie jest piekne ?? jutro moze popstrykam foty zobaczysz o co biega. . nigdzie w necie nie moge tego zczaic .. dodam ze to nie jest plastik . .to stary poczciwy metalowy sqrer manual 4 biegi v max 130 :) nie wiem ile pali wiem ze ma radio hehe

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-11-05, 22:25   

uuu..wszedlem na ten topic bo juz myslalem ze pomoge..
znam wszystkie skutery z pizza hut :lol: kumpel tam pracuje i na kazdym smigamy godzinami..ze niby sie zepsul itd i nie ma go godzinami..nawet jak ktos chce to mamy sposob na szybki tuning mocy :lol:
sorki za ot

Pawel-e30 

Pomg: 2 razy
Doczy: 17 Kwi 2004
Skd: Wawa-Grochów
Wysany: 2005-11-07, 20:26   

kryśka uderz na www.sqtery.net bo na sqtery.com tam gdzie piszesz to raczej nic mądrego sie nie dowiesz a sqtery.net mają więcej userow :lol:

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: