No tyle wiem....ale przecierz TAKIEJ Bawarki nie sprzedaje sie ot tak sobie na części,bo za dużo w niej pracy było poświęcone....Dlatego pytam czy miała jakiś wypadek czy cóś......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Witam,
W poszukiwaniach mojej E30 swego czasu zapędziłem się do Poznania tu pozdrowienia dla Jacka pewnie mnie nie pamieta. Żeby obejrzeć to cudeńko bo na zdjeciach tak wygladała Jednak w realu to była katastrofa. Nie ujmujac wkładu i pracy, była w opłakanym stanie teraz chyba rozumiecie dlaczego poszła na czesci. Pozdrawiam bo auto prezentowało się naprawde ładnie.
REMUS [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-13, 00:17
BETA FAJNA TYLKO JAK DLAMNIE ZBYT CZARNY TEN PRZÓD I TEN DASZEK TO PASUJE ALE RACZEJ DO E36 A PRZY E30 TO GO NIEWIDZE.
REMUS każdy ma swoje!!! Mnie się właśnie podoba daszek- ja byłem I-szy w tym kraju co miał takie coś w E30 a potem to wszyscy ode mnie zrzynali wzór i na zlotach: "... a skąd to, od czego itd..." Pragnę zauważyć, że nie był to produkt gotowy tylko robiłem to od podstaw
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
najbardziej to w niej podobają mi się felgi i te reflektory z przodu
a to co mi sie nie podoba to ta naklejka na szybie przedniej i grill a wszystko inne cacy
Po pierwsze chciałem już coś innego a po drugie w częściach bo więcej dużo więcej kasy za nią w sumie dostałem nie powiem, że troche była już wyjezdzona
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Ja zawsze bede miał E30 ale w niedalekiej przyszłości narodzi się cos nowego na wzór właśnie tego co miałem lecz w nie co zmienionej formie-ale to narazie faza przemyśleń, pozdrawiam.
Po pierwsze chciałem już coś innego a po drugie w częściach bo więcej dużo więcej kasy za nią w sumie dostałem nie powiem, że troche była już wyjezdzona
sory ale jeszcze niedawno była w podobno świetnym stanie....
ale rozumiem, że to był swoisty marketing
pozdro
p.s a jeżeli m20b23(tak rozumiem) to i tak świetny wybór
Jezdzi bez żadnych problemów-kupiłem od kumpla takze wiedziałem co brałem-robie bardzo duzo kilometrów bo sądze, że 25 tys. km w ciągu pół roku to już jest troche, nie ma żadnych stuków w zawieszeniu, silnik pali na dotyk-jest regularnie wymieniany olej, świece, filtry itd poza tym wszystko w nim działa
Nie jezdze tylko nim po kraju tylko trasy dochodzące nawet do 1000 km w jedną stronę!!!
Foty na wiosne jak juz beda felgi i 3 elementy pomalowane , pozdrawiam.
Łukasz-inni to zauważyli ty jak zwykle nie ale ja tym autem zacząłem jezdzić 6 lat temu zrobiłem kupe kilometrów w sumie auto przejechało 500 tys...... ja już ci nie bede wiecej pisał przecież uwazasz sie za człowieka inteligentnego...............
ROBO mniej więcej to samo-tzn mam tam gaz i przy 2/3 trasy i 1/3 miasta oscyluje w granicach 10-11 litrów gazu jazda normalna ani mocno ani słabo naciskam na pedał gazu!!!
Co mogę dodać tam były szerokie koła a tu są seryjne!
I tak dla mnie 2,5l to najekonomiczniejszy silnik w E30 biorąc pod uwagę osiągi, dynamikę, przeglądy itd (bez S14 )
Ja niestety nie mialem mozliwosci jej podziwiac w calej okazalosci . Nie znalismy sie jeszcze wtedy z Jackiem, ale dla mnie to jest TO jakbym mial 325 i to tez tylko i wylacznie ten sam styl czyli szeroko (min 9 x16 ) nisko (tak aby iskry szly spod spodu) i Czarno. Wg mnie to od Jacka sie zaczela moda na ten wlasnie styl niemiecki w Wlkp i nie tylko. Wiadomo teraz nam sie np nie podoba ta nerka ktora mial Jacek ale w tamtych czasach jakbysmy mieli takie cudo to tez pewnie bysmy zrobili tego typu nerke. Kiedys byly modne ciemne szybki a teraz jzu coraz wiecej osob likwiduje folie. Czasy sie zmieniaja i trendy tez Ale taki styl niemiecki jaki prezentowala Jacka fura nie zginie i jest godny nasladowania. Najlepiej wyglada na tym zdjeciu jak jest umyta IDEALNA no i te felgi zajebiscie ja upiekszaly. Ale cos czuje ze niedlugo Jacek znowu nas czyms zaskoczy jak tylko wszystko mu sie ulozy pomyslnie. To pojawi sie kolejny zarabisty GERMAN Z WLKP - z tego co mi wiadomo to juz nie bedzie CZARNA
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)