Bardzo ładna , mnie sie podoba.
Tylko jedna uwaga: sciąg zapach z zagłówka:)
zaraz ściągam szybka sesja hehe co do brewek zostawiam bo ładnie przodzik optycznie obniżają a więcej samochodu obniżyć mechanicznie się nie da na polskich drogach można tylko optycznie białe kierunki z tyłu w planach, a przyciemnienie z braku laku
Ostatnio zmieniony przez VinCent318iS 2005-09-11, 16:57, w całości zmieniany 1 raz
ładna, szczególnie alu mi wpadły w oko, co to za firma?? lampy niewiem jakie były ale jak miały pomarańczowe kierunki to wg. mnie to i tak lepsze czarne 8) 8) 8) 8) 8)
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Alu to oryginalne produkty BMW http://www.6enligne.net/html/E36-8.html dokładnie takie tylko fotki nie dokładnie zrobiłem bo na szybko niedługo będa lepsze foteczki
Dorzuć foteczki silniczka....
Ogólnie bardzo,bardzo ładna....nie przesadzona.....ze smakiem.....
Tylko zdecydowanie lampy z tyłu z białymi kierynkami.....do tego lakierku będzie sie super prezentować...A i podobają mi sie przednie migacze...
Oceniam na 5....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
e co wy moga byc te lampy w osatecznosci !
jest suuuuuuper ! m pakiecik widze i wnetrze tez extra - MIODZIO
tylko ja obniz troche
mi sie baaaaaaaaardzo podoba
szybki ciemniej nawet przez jeden zwój nerwowy mnie nie przeszło moje modyfikacje to:
- LUSTERKA M3
- lampy tył z białym kierunkiem
- i wymieniam kierownice na mniejsza (właśnie czy ktoś wie pasowała by kierownica z BMW3 E46 po 99r. trójramienna, ramie pionowe jest podwójne wiecie o co chodzi ).
- modyfikacji koniec:)
nie obniże bo niepozwala na to stan dróg, a wydaje sie wysoka na zdjęciach bo profil przód mam mały 215/40/17 i duża dziura zostaje
szybki ciemniej nawet przez jeden zwój nerwowy mnie nie przeszło moje modyfikacje to:
- LUSTERKA M3
- lampy tył z białym kierunkiem
- i wymieniam kierownice na mniejsza (właśnie czy ktoś wie pasowała by kierownica z BMW3 E46 po 99r. trójramienna, ramie pionowe jest podwójne wiecie o co chodzi ).
- modyfikacji koniec:)
nie obniże bo niepozwala na to stan dróg, a wydaje sie wysoka na zdjęciach bo profil przód mam mały 215/40/17 i duża dziura zostaje
Tutaj.....
Popatrz Piotrek na samą góre strony....
hehe Lusterka napewno zrobie pod kolor jak widać nie przepadam za udziwnieniami z katalogów u mnie będzie wszystko orginał udziwnienia to można w Hondzie albo w Fabii ale nie w BMW
Blachy ochronnej nie mam jest tylko plastikowa osłona zeby woda nie chlapała na silnik
To zamontuj sobie taką blache i spokojnie będziesz mógł ją troche obniżyć.....
Spytaj sie Piotrka on ma ekstremalnie obniżoną....super wygląda i jakoś sobie radzi z jazdą....
To zamontuj sobie taką blache i spokojnie będziesz mógł ją troche obniżyć.....
Spytaj sie Piotrka on ma ekstremalnie obniżoną....super wygląda i jakoś sobie radzi z jazdą....
Kordi mój zawias jest dobry do jazdy okazjonalnie ale nie na codzień.
Ja nią wyjezdzam raz w tygodniu a jak miałbym codziennie smigac to na 100% poszła by minimalnie w górę
...ja mam swoją troszke niżej ale jest CENZURA na naszych kochanych Polskich drogach
Ps: A tak apropo modyfikacji ja poszedłem na maksa w tym tygodniu zapodaje do siebie 2,5 R6 i klimatyzacje(od poniedzialku się już montuje) w sobote mam auto odebrac już się nie mogę doczekac
Jakby ktos chciał jakies czesci do e36 to mam bo kupilem e36 325 rozbitą i mam wszystkie cześci
Pozdrowionka
EDIT:Piotrek
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Ostatnio zmieniony przez BATMAN 2005-11-11, 18:22, w całości zmieniany 2 razy