Wg mnie na car audio jest malo wypowiedzi.. wiec umiesczam link z muzyka.. niech wypowiedza sie ludzie czy im sie podoba ten kawalek czy nie .. moze sie tu bardziej toczno zrobi .. grzes i koko na pw mi pisali ze nic sie nie dzieje wiec ogladajcie oceniajcie
hehehehehehe poprostu kocham wasze wypowiedzi filmik jest z grila ktory odbyl sie w sierpniu u mnie na dzialce .. dokladniej w salonie mojego domku wypoczynkowego .. takie lusesitki to dla kryha codziennosc hehehe .. zimne drinki i gorace kobiety to caly JA
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
mam nadzieje ze wszyscy mnie tam widza i poznaja ! tak tak to ja tam stoje i macham do was ... widzisz mnie ?
kryh tam pijany lezy w czasie 2:13 widac tylko jego nogi i miske do ktorej spawa
to byla noc ... to byl tydzien ...... a chociaz... tydzien jak co tydzien u kryha na dzialce ... mi sie juz znudzilo
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-11-08, 20:32
urbi napisa/a:
mam nadzieje ze wszyscy mnie tam widza i poznaja ! tak tak to ja tam stoje i macham do was ... widzisz mnie ?
kryh tam pijany lezy w czasie 2:13 widac tylko jego nogi i miske do ktorej spawa
to byla noc ... to byl tydzien ...... a chociaz... tydzien jak co tydzien u kryha na dzialce ... mi sie juz znudzilo
Urbi tak mi sie wydawało że ten kręcący tyłeczek w miniówie to Twój...........
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Impreza prostych chłpoków i głupich dzi....k.
(może dostanę bananarama, ale takie imprezy kojażą mi sie tylko z agencją towarzyską, dodam że takie szoł mi nie przeszkadza ale nikt z nich nie wie co to dobry styl i zabawa!!!!)
no nie wiem, ja osobiscie nie mialbym nic przeciw takim imrezom, bo z tego co widze ostatnio to dziewczyny jakby mogly to by w kombinezonach pletwonurka przychodzily..no moze poza kilkoma imprezowniami, ale jakos tak mnie na nie jeszcze nie do konca stac 8) jesli wiecie o co chodzi (a nie chodzi o burdeliki)..moze kiedys nowa 7 to zmieni
Wg mnie na car audio jest malo wypowiedzi.. wiec umiesczam link z muzyka.. niech wypowiedza sie ludzie czy im sie podoba ten kawalek czy nie .. moze sie tu bardziej toczno zrobi .. grzes i koko na pw mi pisali ze nic sie nie dzieje wiec ogladajcie oceniajcie
Krychu, ja nic takiego nie napisałem, w dodatku moja Karolinka się zbulwersowała że jakieś "pupy" znowu oglądam na tym forum beemki i proszę o wyrozumiałość i powściągliwość w publikacjach takich filmów przynajmniej na Car Audio Chyba że to będzie relacja z imprezy tego typu.
PS.
Dla tych co mają słabe łącze to i tak jest kicha, bo wszystko klatkuje i nie da się oglądać
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-11-11, 01:00
eee..ta z naklejka na tyleczku jest boooska dobrze ze moja nie czyta tego forum..mmm..ale mi smaczka narobil ten filmik..
ogolnie wiekszosc lasek jest niekiepska
heheh jest taka opcja że jednym kliknieciem sprawdzasz wszystkie wypowiedzi danego użytkownika
Ps: Jak dla mnie "teledysk" rewela, a ta blondyna z brązową torebką na ramieniu jest poprostu powalająca
_________________ gg:170000
Kiedyś NEWMARCIN dzis poprostu BATMAN
Sorki grzesio masz racje takiej rozmowy nie bylo ehhh to moja wyobraznia zadzialala Jesli wyszly jakies komplikacje z Kobieta to niech pisze na PW wszystko jej wyjasnie hihihi PS dobrze ze moja babeczka nei wie co ja tu wypisuje bo bym mial wtedy cieplutko
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW