Wysany: 2004-06-16, 13:52 eta mnie niemile zaskoczyla
jak juz pisalem mam problemy z odpaleniem bryki! jeden z forumowiczow poradzil mi regulacje zaworow i to by sie zgadzalo bo stuka sobie jeden! zaskoczylo mnie tylko to ze ostatnio jak juz odpalilem bryke o dziwo od pierwszego razu to nie zabanglala na wszystkich garach! dopiero po jakims czasie wlaczyl sie do gry ten ktory nie chodzil od czego to moze byc ? dodam tylko ze autko przez spory czas stalo nie ruszane!
dadam tylko ze pierwszy raz mu sie to zdarzylo! musze oddac bryke do mechaniora ale to jeszcze chwile
ScOOti [Usunity]
Wysany: 2004-06-16, 17:49
sprawdz najpierw w jakim stanie sa swiece, kable WN, czy wszystko dobrze podpiete czy nie poluzowaly sie.
Go
Wysany: 2004-06-16, 18:50
spoko wszytsko trzeba bedzie posprawdzac...dopiero co kupilem to autko ale wiecej w koszalinie interesow robic nie bede troche sie sparzylem na tych oszuscikach a myslalem ze to normalni ludzie a nie koleini cwaniacy...
Anonymous Go
Wysany: 2004-06-16, 19:46
W koszalinie tak jak i w lodzi, krakowie, warszawie, berlinie i nowym jorku, trzeba sie pilnowac
Pozdrawiam,
dUSk
LENY [Usunity]
Wysany: 2004-06-16, 19:59
Jak mi długo beta stała to mi wtryskiwacz się zawiesił jak odpaliłem i kulał dałem po obrotach wacha poszła i wszystko do dziś jest o.k
to raczej normalne że po jakimś czasie stania silnik nie zawsze zagada od razu na wszystkich garach... jeśli potem jest ok to nie wymaga to raczej żadnej ingerencji ze strony mechaników
Go
Wysany: 2004-06-16, 23:35
dUSk napisa/a:
W koszalinie tak jak i w lodzi, krakowie, warszawie, berlinie i nowym jorku, trzeba sie pilnowac
Pozdrawiam,
dUSk
Tak tylko z kolesiem gadalem przez dwa miesiace za nim kupilem to autko! przyzekal i przysiegal ze wszystko jest ok! w ogole w rozmowie wydawal sie byc ok, jego dobry ziombel jezdzil 7,6, a 3 jeszcze stala u niego w ogrodzie on sie nia opiekowal! szczerze mowiac baardzo sie zawiodlem bo po prostu zaufalem ale "to tylko Polska nie zadna elegancja Francja" mam nadzieje ze jakos uda mi sie z tego wyjsc i zrobic furaczka bo jak do niego wsiadlem to poczulem ze to jest to!!