Czego to ludzie nie wymysla .. napewno uwage zwraca, to pewne bo gdyby nie nie bylo by tego na tym forum kufer pojemny hmmm no zapewne wiekszy niz w seri hehhehehe ja 7 tysia bym za to nie zaplacil .. hmm ja w ogole bym tego nie kupil
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
..........Fakt można sie z tego posmiac.Ale , ale czy widzial ktos z Was "cienkiego" z napędem na tył??????????? Ja widziałem , takie "cuś" zrobili w Katowicach , a widziałem rok temu na torze w Miedzianej Górze !!!PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
..........Fakt można sie z tego posmiac.Ale , ale czy widzial ktos z Was "cienkiego" z napędem na tył??????????? Ja widziałem , takie "cuś" zrobili w Katowicach , a widziałem rok temu na torze w Miedzianej Górze !PZDR - henry
jeśli to ten przypadek w którym obrócili budę to kojarzę to auto
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
pewnie jak przekracza predkosc łorpowa i zaczyna sie luszczyc lakier na lusterkach to wyrzuca rolke trzymajac za jeden koniec zeby pozdrowic laski piszczace na widok takiej fury
_________________ nie rób nic na siłę.weź większy młotek