To chyba pierwszy diesel na forum Obniżona 40mm przód i tył, twardsze amortyzatory z tyłu. Kółeczka 17''. Wogóle to jakaś dziwna wersja, podobno skandynawska, ponieważ - skóra ale brak klimy, brak intercoolera ale szpera w dyfrze, brak recyrkulacji spalin (to akurat dobre 8) ), brak szyberdachu Ale ogólnie kocham ten samochodzik. Szkoda tylko, ze to diesel bo fajnie smiga ale do spalenia kapcia raczej sie nie nadaje PS:w tej chwili juz z pustym wydechem i intercoolerem 8)
[/img]
_________________ E30 318i - było
E36 325 TDS - było
E36 318 żółte, na czterech gaźnikach - było
E34 520i Touring - jest
Musze cie sprostowac w dwoch kwestiach Po pierwsze na tym forum od bardzo dawna jest Sancho i jego E36 325tds. Po drugie zas, biorac pod uwage popisy wlasnie Sancho tds pali gume i to bardzo
Sorki, nie zauważyłem obecności TDS'a Nie mówie, ze nia da sie mielić kołami bo i na dwójeczce potrafi ładnie zapiszczeć ale jednak to całkiem co innego palic gume benzyniakiem a dieslem. Miałem poprzednio 1,8 E30 i pomimo, ze słabiej zbierała sie spod swiateł to do przypalenia gumki nie potrzebowała tyle meczarni ... PS: zależy tez na jakich oponkach stoi ale hmmmm, na jakis cienszych bede musiał spróbować . Może cos z tego wyjdzie. Pozdro ...
E36 325 TDS - było
E34 520i Touring - jest
WItam TDS'ik nie jest zły jeździj ciesz sie i nie narzekaj bo bumka to wyczuje i sie zemści najlepszy serwer jaki znam to LINK
wchodzis zklikasz przeglądaj wybierasz sobie fotke z miejsca na twoim dysku póxniej klikasz HOST iT!!!! czekasz aż ci się załaduje i najlepiej wklejać normalnie linki z pierwszej pozycji pod nazwą "Thumbnail for forums(1)" są to miniaturki na które można kliknąć i sie powiększą do normalnych rozmiarów rób tak jak ci mówie po kolei i załapiesz od razu nie przerazaj się heheh
Hehe, mam ją od maja br. i nadal zmienia swój wygląd i własciwości. Słuszne spostrzeżenie KORDI - lampy narazie zmieniłem na zwykłe z pomaranczowym kierunkiem i juz jest 100 razy lepiej a za jakis czas dam białe. Za pare dni odbiore od lakiernika zderzak M na przód to porobie ładne fotki i wstawie je, bo narazie nie mam innych. Nad ringami w zegary mocno sie zastanawiam ale chyba jednak założe
E36 325 TDS - było
E34 520i Touring - jest
Hehe, widze, ze sie zgadzamy bo lubie delikatny ale zarazem rasowy wygląd, wiec choinki napewno z niej nie zrobie. Po drugie Beemki są tak piękne, ze nie potrzeba im żadnych bajerów a'la Need For Speed Oki, niedługo nowe foty, silniczka też
E36 325 TDS - było
E34 520i Touring - jest
Nad ringami w zegary mocno sie zastanawiam ale chyba jednak założe
aaa w offtopic'u podałem adres do ładnych obwódek zegarów aa ten wydech albo nie wiem końcówke musisz coś z tym zrobić ogólnie widze że prawidłowo myślisz powoli kompletuj m pakiecik bo nie ma nic lepszego w czym by E36 wyglądała
może być ale:
- jak dla mnie to ciemny szyb bedzie kxtra w połączeniu ze srebrnym kolorkiem 8)
- tył jak pisali koledzy - inne lampy,
- ringi załóż,
no i zrób coś z tym wydechem, bo z profila jak widze to porażka
ogółne autko cacy, napisz coś wiecej na temat silnika i wyposażenia,
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Witam .betke masz ladna . Ze zdjec widac ze zadbana. Tak jak inni napisali ciemne szybki, ladne lampy i bedzie Oki.
A jak jeszcze je zchipujesz to bedzie tez w miare szybkie.
No i kup sobie zaslepki na progi bo troche to szpeci autko.
Coś na temat silnika ? A więc: stoi własnie i czeka aż ją złoże ale to juz niedlugo bedzie) Z myślą o chipie zrobiłem najpierw remoncik (nowe tłoki, pierscienie i paneweczki, głowica na nowo dotarte zawory itp...). Mysle o chipie ale to jak sie dotrze i jak będą finanse ...
Co do wydechu zauważyłem, ze na foto wygląda badziewnie ale w rzeczywistosci stojąc obok wogole tego nie widac bo patrzy sie nie co wyzej a z tyłu wygląda normalnie. Ale dbając o szczegóły i to poprawie
Co do wyposazenia:
posiada: (szpere, elektr. szybki przod, wspom.kier. i abs to standard, skórka)
Nie posiada: (klimy, szyberdachu, poduch pow.)
PS: nie lubię ciemnych szyb
E36 325 TDS - było
E34 520i Touring - jest
Dzieki, mi również sie podoba Co do felg nie sa to zbyt firmowe felgi ale od razu mi sie spodobały jak je zobaczyłem i dlatego je nabyłem. Firma ''Aluett'' ... Włoskie bodajże ale w miare mocne i solidne jak na wloszczyzne Pozdrawiam...
E36 325 TDS - było
E34 520i Touring - jest
co do samochodu to jakias dziwna opcja z tym Twoim tds-em skoro nie miał IC to poprostu td anie tds czyli 115 a nie 143 KM no chyba ze ktos mu zdemontował od tak...
co do szpery to o tyle o ile sie orientuje nigdy fabryka nie wsadzała do tds-a szpery ani w e-36 ani z tym samym silnikiem w e-34 wiem bo sporo szukałem gdy chciałęm taka wrzucic do siebie i bardzo mnie ciekawi to co piszesz moze ktos to w jakis sposob zamontowal co tym bardziej mnie interesuje
pozdrawiam
_________________ E-36 325 TDS
beemka bawara nowa czy stara to jest wlaśnie to co chłopaków dziś jara
Sancho. Co do intercoolera sam juz nie wiem bo szczerze mówiąc widziałem kilka TDS w E34, E36 a nawet w E39 jeden raz, gdzie nie było intercoolera - to dopiero dziwne ... Może ktoś poprostu zdjął. Do swojej juz mam bo kupiłem TD chyba to nie jest, bo znajomy ma Omege TDS 136 KM a z moja Beemka nie ma szans. Jest wyrażna róznica w osiągach. Szpera w dyfrze jest ale jak tam sie znalazła tez nie mam pojęcia. Jakby nie było jestem zadowolony Co do palenia gumki w takim razie trzeba bedzie spróbować ale to jak kółka jakies ''delikatniejsze'' skombinuje bo w tej chwili stoi na 225
KORDI - zdjecia spod maski będą jak tylko złoże silnik, narazie jest pusto i nie ma co oglądać. W tym tygodniu powinna juz zagadac wreszcie
Pozdro ....
E36 325 TDS - było
E34 520i Touring - jest