no to ja tez sie przylacze .. widzialem po opisie ze jakies swieto dzis chlopak wcale tego nie ukrywa .. wiec ;Zdrowia szczęscia pomarańczy niech Ci laska na go tańczy zdrowia szczescia pogody ducha bys przez weekend bez viagry ru... zyczy kryh PS kiedy opijamy .. nie mysl ze to ci tak przejdzie plazem hihihi
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
No to mamy podwóje urodziny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Kordi i Smasher!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wszystkiego najlepszego chłopaki w pasiaki - zeby wasze bejce bokami latały i do przodu rwały.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-11-24, 18:58
Nom mam urodzinki....
Dziękuje wszystkim za życzonka.....no i za cały temat....
yyyyy.....bardzo mi miło...
DZIĘKI CHŁOPAKI...
P.S.a że nie tylko ja chyba mam....
To ja równierz składam najszczersze życzenia Smasherowi....Niech Cie nigdy Bumka nie zawiedzie i niech śmiga tak żeby Cie nikt nie dogonił.....
A niebiesko białe śmigiełko niech zawsze sprawia mnóstwo radość i zero smutków...
P.S.2....A co do opijania...NIE MA SPRAWY.........Jak tylko będziecie na Wigilii Klubowej to macie to jak w banku....
Pozdro..
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Wszystkiego najlepszego chlopaki
Kordi - zebys sie szybko jakiejs fajnej bety doczekal, i zeby w jej baku zawsze bylo pelno, a od pasazerek zebys sie nie mogl opedzic
Smasher - zebys bety nie musial sprzedawac i zeby wszystkie plany wypalily - powodzenia
Hej! Hej! Panowie!!!
Dziewczyna też dołącza się do tych życzeń!!!!! Dopiero włączyłam mojego " kompusia".
Tak więc wszystkiego najlepszego dla Was i abyście zawsze, przez całe życie byli tak sympatyczni, jak do tej pory jesteście.
Pozdrowienia i całuski tym razem tylko dla Was - Mariola.
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-11-24, 21:55
Dzięki wszystkim zwariowanym na punkcie jedynej słusznej marki
Kordi rozumisz zyczę Ciżeby lasencje garnęły ci się na tylną kanapę a debile pod przedni zderzak. Zdrówka i pomyslności w życiu ... samych sukcesów i duuużo dużo szczęscia
Pozdro ... padam ... spać ... zzzzzzzzzzzzzz
KORDIemu wysłałem życzonka już w południe. dowiedziawszy sie, że mamy kolejnego solenizanta...
Smasher! Tobie rownież życze wszystkiego co najlepsze, samych słonecznych, erotycznych dni życia, oraz spełnienia wszystkich Beemkowych marzeń (i nie tylko).
STO LAT I WASZE ZDROWIE CHŁOPAKI!!! ...hehe już wypite...
Niech wam się kółeczka kręcą,
a panienki ciągle nęcą.
W baku życzę wachy wiele,
życzą tego przyjaciele.
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form