Moze byc - otwórz schowek i zobacz czy masz vlepke z pisem ze masz filter a jak nie to poszukaj na forum jest kompletna instrukacja wymiany.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witam czy w e30 jest jakis filtr do nawiewu ???? bo ostatnio cos mi zaczely szyby parowac.......
nie chce krakać ale ja u mnie zaczely szyby parować to wlasnie wydalem 880PLN na nową nagrzewnice :-/.
Nie czujesz dziwnego zapachu parującego plynu chlodzącego jak rano włączysz nawiewy i ustawisz MAX grzanie??
Witam czy w e30 jest jakis filtr do nawiewu ???? bo ostatnio cos mi zaczely szyby parowac.......
nie chce krakać ale ja u mnie zaczely szyby parować to wlasnie wydalem 880PLN na nową nagrzewnice :-/.
Nie czujesz dziwnego zapachu parującego plynu chlodzącego jak rano włączysz nawiewy i ustawisz MAX grzanie??
nie nic nie czuc z poprzednim samochodem mialem problem z nagrzewnica bo ciekla.. i walilo plynem.......ale tu jest ok.....