no no piękna, ej Metal a co to za dokładka taka wyprofilowana ja mam taką tylko że nie jest tak wyprofilowana, czy sety miały takie szkoda że nie ma kubełków, ogólnie piękna, napisz coś więcej o przebiegu o silniku, wyposażeniu etc.
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
BMW model E-30 325E (super ETA) moc 129 KM/4800obr.
Samochód został sprowadzony.
Jest bez żadnej rdzy,tapicerka super.
Przebiego 200000 km.
Posiada oryginalną skórzaną sportową kierownicę BMW-w idealnym stanie,szyberdach ręczny,elektryczne lusterka oraz wspomaganie kierownicy.
Bagażnik wygląda na nigdy nie używany a oryginalne felgi BMW 14" są w stanie naprawdę przepięknym,warto dodać że na zapasie jest 5-ta alu. Auto ma założone nowiuteńkie opony marki Continental.
Mimo sędziwego wieku ta BMK-a nieźle się jeszcze prezentuje,ma niezłego kopa i cudownie trzyma się zakrętów ze względu na dość sztywne-sportowe zawieszenie.
A dokładka - nie mam pojęcie co to za jedna tak już była i nawet ładnie się prezentuje.
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Kubełki - jak bedzie kasa to się poszuka tak jak kompa i kilku pierdołek. Nie będę dokładał żadnych spojlerów, oczojebnych diód czy innych głupot bo preferuje styl raczej klasyczny.
Przednie kierunki zmienię na białe i tylne lampy zmienię na całe czerwone lub takie białe dymione (hela czy jakos tak).
A na gwałt potrzebuję znaczka na tylną klapę: "316i"
Siema!
Bardzo ładna, super stan (kurcze wygląda jak z fabryki moim zdaniem). Fajnie się prezentuje ale wiadomo E30
Sam wiem jak to jest wozić się innymi samochodami i przesiąść się wkońcu na BMW.
Gratuluje!
shadow line idealnie pasuje do tego kolorku a znaczek musi być do leczenia golfiarzy i innych pojazdów silnikowych (zwanych potocznie acz niefachowo samochodami).
Auto na zdjęciach wygląda jakby było naprawdę w świetnej kondycji. Napisz coś od siebie odnośnie tego autka bez cytowania tekstu, który zamieścił sprzedawca w ogłoszeniu na allegro.
No teraz to masz samochód 8) Gratulacje...
Auto na zdjęciach wygląda jakby było naprawdę w świetnej kondycji. Napisz coś od siebie odnośnie tego autka bez cytowania tekstu, który zamieścił sprzedawca w ogłoszeniu na allegro.
No teraz to masz samochód 8) Gratulacje...
A co mogę więcej napisać? Wszystko co napisane to prawda do wymiany mam tuleje metalowo-gumowe z tyłu + świece + pasek + chemia + regulacja zaworów.
Narazie auto stoi bez blach (te na fotce to były tylko tak przyłożone) bo świerzo sprowadzone a w urzędach się wlecze....
Więcej napiszę jak choć troszkę nim pojeżdzę.
metaldaw zmieniaj szybko ino to cichociento na BMW bardzo ładna kurcze ta wąska lampa ma coś w sobie na lato wrzucaj 16stki później kubły i nic iwęcej nie rób będzie Git oporowo
No wreszcie sie pochwaliles
Mialem okazje sie przejechac tym autkiem i przyjzec mu sie z bliska. Bardzo ladna i zadbana sztuka, gdybym nie mial juz swojej to tez bym sie nia zainteresowal. Co do tej dokladki to rzeczywiscie fajnie wyglada, cokolwiek by to nie bylo. Ale docinaj juz sobie deski do garazu Mam nadzieje ze jej nie polamalem, bo dzwiek byl paskudny
Nie podoba mi sie w niej tylko 1 rzecz:
Jezdzi lepiej niz moja
Tylko przytarłeś nie połamałeś - a deska już przycięta.
Chrzest bedzie zaraz po tym jak dostanie imię (znaczy się oblachowana zostanie) bo teraz bez imienia nie bardzo wypada oblewać - jak toasty wznosić bez imienia??
A z tym wreszcie to przesadzasz. Przecież kupiłem ją we wtorek a chwalę się już w środę czyli następnego dnia.
To, że ogledziny były tydzień wcześniej jeszcze nie oznaczało, że ją wezmę.