Wysany: 2005-12-12, 16:29 Tak to jest zostawić samochód na parkingu
Zostwiłem sobie samochód w niedziele na parkingu jak wiadomo pełno buraków bo nie mają co robić w niedziele to do TESCO, wszedłem dosłownie po karme dla psa nienawidze wizyt w Tesco itp. Wracam sobie zadowolony że udało mi się szybko i beznerwacji na idiotów którzy bez celu chodzą po sklepach załatwić wszystko, patrze no i co oczywisćie ktos zapierpapier w mój samochód przerysowany i peknięty zderzak z lewej strony wydechu no żeby to CH*J strzelił i 200 PLN teraz za głupote jakiegoś buraka będe musiał zapłacić shock schock jeszcze raz schock i kup teraz sobie M5 za 80 000 Ojro i zarysuje ci je oszołomiony zakupami dziadek w Śkodzie albo spieszący sie Przedstawiciel jestem od wczoraj rozdrażniony tym incydentem
No współczuje Ci. Znam ten ból bo mi też ktoś na parkingu wjechał i wgniótł błotnik zaraz przy nadkolu a żeby tego było mało to z drugiej strony jakiś pajac zostawił odcisk buta też na błotniku i tym sposobem mam dwa do zrobienia
Oni nie mają tam kamer?... jesli tak to jedz i przebadaj sprawe, może znajdzie się winowajca... a wtedy koszty albo wrażenia z jazdy za tylnym siedzeniem na łono natury
mi właśnie dziś jakaś ci.... przerysowała zderzak z tyłu, wyszedłem z auta a ona nic sie nie satło bo miałam zaparowane szyby i weź tu sie nie wku.........
mi właśnie dziś jakaś ci.... przerysowała zderzak z tyłu, wyszedłem z auta a ona nic sie nie satło bo miałam zaparowane szyby i weź tu sie nie wku.........
Oni nie mają tam kamer?... jesli tak to jedz i przebadaj sprawe, może znajdzie się winowajca... a wtedy koszty albo wrażenia z jazdy za tylnym siedzeniem na łono natury
nagranie z kamer pokaza dopiero jak maja nakaz od prokuratora
wiem bo juz przerabialem to
_________________ Pozdr. Łukasz
Renault Espace 2.0dci '07
Peugeot Partner 1,9d '99
Fiat 126 '99
Baur TC2 '86