Wysany: 2005-12-14, 10:21 Badanie techniczne po likwidacji LPG
Siemacie
zamierzam wywalić gaz (czysto teretycznie, bo się jeszcze ostatecznie nie zdecydowałem)
w dowodzie mam wbity gaz i na dodatek zbliża mi się termin przeglądu - czy samochód przejdzie przegląd bez instalacji jeśli ma ją wbitą do dowodu i czy koszt takiego badania będzie właściwy dla badania z gazem (droższego) czy bez (tańszego)
druga sytuacja dotyczy przypadku, gdy co prawda instalacja jest zamontowana w samochodzie, ale jest niesprawna, albo niekompletna
od razu zaznaczę, że nie chodzi mi o odpowiedzi typu jedź na stację i daj "na flaszkę", a wszystko przejdzie - chodzi mi o to jak powinno być (nie jak jest)
yo!
Po wykonaniu telefonu do stacji diagnostycznej odpowiadam na pytanie pierwsze jeżeli instalacji jest zdemontowana i jest wbita w dowód rejestracyjny poniesiesz mniejsze koszta natomiast jeżeli chodzi o druga czesc pytania to zalezy od diagnosty jak to potraktuje
pozdro
PS wzór urzędnika
Ostatnio zmieniony przez korzuch 2005-12-14, 10:45, w caoci zmieniany 1 raz
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-12-14, 10:34
korzuch - z Tobą zawsze jak z dzieckiem - nie pytam jak jest, bo to akurat wiem.... nie wiem jak powinno być - domyślam się, że to nie ostatni post bez sensu*, ale mam nadzieję, że ktoś coś sensownego jednak napisze
* dzięki, że chciałeś pomóc.... ale więcej nie pomagaj
korzuch - z Tobą zawsze jak z dzieckiem - nie pytam jak jest, bo to akurat wiem.... nie wiem jak powinno być - domyślam się, że to nie ostatni post bez sensu*, ale mam nadzieję, że ktoś coś sensownego jednak napisze
* dzięki, że chciałeś pomóc.... ale więcej nie pomagaj
YO!
Pioter ja do ciebie z miłością a ty nabijasz sobie perfidnie posty