KOCHANI!
Ostatnio wielu z Nas sobie pomaga i kazdy chciałby to jakoś zaakcentowac..... aby nie było bajzlu i niepotrzebnych akcji osób, którym sie to nie podoba ....bedzie ten oto post ,w którym bedziecie mogli podziekowac wszystkim naszym forumowiczom za jakieś konkretne przysługi! Niech to będzie z sensem napisane: za co, dla kogo, krótkie "dziękuje"!
Pozdrawiam
Miruska
mira_croft [Usunięty]
Wysłany: 2005-10-29, 19:47
Dzieki wujek von Korzuch!
Za sprzet komputerowy , który dostałam za przysłowiowego buziaka......jestem ci bardzo wdzieczna i jestem Twoim dłużnikiem!
Jak również Brunerowi i Metaldaw za doręczenie mi go do pociagu hihihi
Miruska
Hmm nie bede gorszy .. Dziekuje Koko , Blądi , Spekterowi Izie, Sanczowi i jego Ani .. Za wspaniala atmosfere na moich grilach za super spedzone wakacje z wami .. za to ze pamietacie o mnie .. za super towarzystwo za wszytko!! ..
Dziekuje darco ze podrzucil nam chlodnice ktora padla jakis czas temu u mnie na dzialce .. Pisze o tym teraz bo jakos wczesniej nie bylo na to czasu i miejsca ..
Dziekuje kirasowi za to ze uratowal mi dupe jak bylem na nieudanym spotkaniu u pewnej laski z wawki, i ze zapewnil mi transport do koko
Tak samo dziekuje Wszystkim ktorych poznalem na zlotach Jestescie super ludziska szkoda ze nie mozemy spotykac sie czesciej .. Nie bede wymienial wszystkich bo bym misial wpisac polowe ludzi z klubu Poprostu dziekuje za to ze jestescie .. pozdro !!
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
A ja dziekuje wam wszystkim, ze jestescie Do tego dziekuje za skasowanie posta z podziekowaniami dla moich rodzicow i otoczenia szkolnego Kocham Was Jestescie ZAJEBISCI
_________________ life's battles don't always goes to the stronger of faster man, but soon or late the man who wins is the man who thinks he can
A ja też dziekuje MrKrYH-owi, za spedzone razem wakacje, Izie i Spekterowi za to ze kiedy Kanaraka zabraklo, jezdzili z nami do Turka i razem z nami sie fajnie bawili, Ani i Sancho za miło spedzony czas w pubie i za wspanalego SYLWESTRA 2004/2005, Bobowi (chyba tak sie to odmienia ) za to że nas holował w Tarnowie, jak Kanarek nam odmówuil posłuszeństwa. Dziekuje wogóle całemu Klubowi że jest
_________________ ... Kobieta Jest Jak BMW - Ładna, Szybka, Droga
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 08 Maj 2005 Skąd: WPR ;)
Wysłany: 2005-10-31, 20:28
No to i ja chce podziekowac... von Korzuchowi za to ze jest super i za przesyłke (pan listonosz doniosl pomimo ze Ci sie ulice pomylily, pewnie jakis bardziej kumaty byl )
pozdrawiam
MARTINEZ [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-05, 22:35
Podziekowania dla KOKO za niezbedne czesci do mojego autka.
DZIĘKUJE KOKO!!!!!!!!!
MARTINEZ [Usunięty]
Wysłany: 2005-11-05, 22:40
PODZIĘKOWANIA DLA GŁOWY ZA POMOC PRZY NAPRAWIE MOJEJ BAWARKI(POTYM JAK MIAŁA ZDRZENIE Z JELENIEM )
DZIEKI GŁOWA!!!!
Chciałbym podziękować Nokermanowi za tak specyficzne ale zarazem z humorem i skuteczne przyczynienie sie do akcji świątecznej dla dzieciaków z Domu Dziecka.......
Super pomysł Rafi 8) 8)
BTW - i nie piszcie że Nokermana posty są zbędne, bo nie są.......
Dokladnie dołącze sie do wypowiedzi cinka Nokre jestes NAJ jak powiedzialem myslalem o tej akcji ale Twoje tematy mnie na maxa zmobilizywaly hehe naj bardziej mnie rozbroil ten na humorku hehehe mam nadzieje ze znajda sie ludzie ktorzy wplacą nawet małe kwoty
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wysłany: 2005-11-30, 16:24
W tym miejscu chciałbym podziękować następującum osobom:
- MARAS
- BRUNER
za ich ogromną pomoc i towarzystwo przy oględzinach i spawadzaniu fury - pomogli mi dokonać dobrego wyboru - WIELKIE DZIĘKI
Takrze chciałbum podziękować koledze ChriS-owi za cenne infotmacje na temat fury która mnie zainteresowała a w rzeczywistości nie spełniała moich oczekiwać - ChriS dzięki tobie nie marnowałem paliwa na darmo -WIELKIE DZIĘKI [/i]
_________________ Była: SuperETA (OO=[][]=OO)
0-100/V-max: 8,29s/225km/h
OCALIŁA MI ŻYCIE - brak mi jej
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2005-12-05, 23:41
Ja chciałbym podziękowac PawłowiE30, że sie stara chłopak i szybciutko po zlocikach zapewnia nam powtókę wrażeń w postaci dobrego materiału video niczym świeże, ciepłe, nieodgrzewane bułeczki
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
A ja po raz kolejny dziekuje DOMINIKOWI !
Domin stanal na glowie i poruszyl ziemie i poczte polska zeby naoliwic moja szpere.
Po prostu dzieki stary!!! nie wiem jak Ci sie odwdziecze!!!
A ja Dziekuje wszystkim tym ktorzy, byli na sylwku i zmyli sie bez pozegnania z organizatorem!!! (to naprawde nie bylo przyjemne)
za oddanie kluczy od pokoi osoba trzeciem (zamiast odpowiedzialnej za to osobie)
DZIEKUJEMY!!!!!
a teraz przyjemniejsze podziekowania
dziekuje Izie za organizacje
dziekuje Dorotce za superrrrrr bigos
Pawciowi za to ze uzyczyl Betki do przewozu zakupow
i wielu osoba ktore przyczynily sie do tego (czyli wszystkim) ze bylo zajefajnie
_________________ ... Kobieta Jest Jak BMW - Ładna, Szybka, Droga
yo!
Chciałem podziękować(łącznie z fräulein Moniką) Herr Brunerowi i jego kobiecie za zajebistego sylwestra kto nie przyjechał niech oczywiście żałuje
pozdro
Ja chcialem podziekowac mirusi za to ze mianowala mnie modem na humorku .. i od razu chcialem przestrzegac wszystkich ktorzy maja zamiar robic tam burdel i siac niepotrzebny haos .. Nastaly nowe dni dla naszego forum hehehehe oczywiscie zartuje, i naprawde szczeze dziex mirus ;*** i ogolnie jak juz pisze to jeszcze dziekuje wszystkim ze jestescie )
Wysłany: 2006-01-11, 18:11
blądi napisał/a:
A ja Dziekuje wszystkim tym ktorzy, byli na sylwku i zmyli sie bez pozegnania z organizatorem!!! (to naprawde nie bylo przyjemne)
za oddanie kluczy od pokoi osoba trzeciem (zamiast odpowiedzialnej za to osobie)
DZIEKUJEMY!!!!!
a teraz przyjemniejsze podziekowania
dziekuje Izie za organizacje
dziekuje Dorotce za superrrrrr bigos
Pawciowi za to ze uzyczyl Betki do przewozu zakupow
i wielu osoba ktore przyczynily sie do tego (czyli wszystkim) ze bylo zajefajnie
Wybacz Marciu,ale gdy ja z Agatką odjeżdżałem,to organizatorzy spali,więc siła wyzsza,że bez pozegnania i klucze oddałem komu innemu.Choć mogłem powiesić na klamce pokoju nr 1 lub 2
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Na poczatku dziekuje Koko i Bladi za odbior mojej skromnej osoby z dworca zachodniego wczoraj tj w sobote ok 10 rano..
Pozniej dziekuje Koko, Kirasowi, MC, Sancho Ani (czyli jego kobiecie), Marcinowi BMW, i Darco (ktory chcial lecz nie dotarl bo mial pilna sprawe), za to ze przybyli do pubu "Nowy Bolek" i bardzo sympatycznie spedzili ze mna tam swoj cenny czas ..
Impreza powiedzialbym kameralna na poziomie tzw spontan bez jakichs tam glupich scen i wyglupow .. poprostu takie male spotkanie
Jeszcze raz wam wszystkim DZIEKUJE !!
PS Chcialbym takie spotkanko powtorzyc piszcie na pw gdzie i kiedy a napewno przyjade .. pozdro !!