BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Co kupiliście dziewczynie/nażyczonej/żonie na Gwiazdke
Autor Wiadomo
--==maly==-- 

Pomg: 7 razy
Doczy: 29 Mar 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2005-12-20, 18:13   Co kupiliście dziewczynie/nażyczonej/żonie na Gwiazdke

Jak w temacie pochwalcie się co kupiliście swoim wybranką. Ja mam właśnie z tym problem i myśle,że nie tylko ja więc może wasze pomysły coś pomogą.

Goliat 
kierownik wioski

Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: Drohiczyn n/Bugiem
Wysany: 2005-12-20, 18:25   

Moja niunia dostanie w tym tygodmiu:
- nowy olej 4l
- nowy filt oleju
- nowy filt powietrza
- nowe 2 oponki zimowe jak mikolaj bedzie dobry to potem jeszcze 2 :twisted:

Po nowym roku dostanie granatowa skore na fotele 8) a w miedzy czasie jak dostane to maglownice :wink:

Od trumniaczka oczekuje tylko ze mnie nigdy nie zawiedzie czy to tak wiele :?: :!:

SPRZEDAM => Ford Galaxy 1,9 TDI '99

--==maly==-- 

Wysany: 2005-12-20, 18:36   

Haha no to już jest zboczenie :wink: Ja miałem na myśli prawdzwe dziewczyny a nie bmw :) Chociaż ja swoją kobiete i beemke nazywam tak samo. :) Ale wątpie,żeby moje e36 ucieszyło się z bielizny :lol:

Goliat 
kierownik wioski

Doczy: 17 Wrz 2005
Skd: Drohiczyn n/Bugiem
Wysany: 2005-12-20, 18:52   

--==maly==-- napisa/a:
Haha no to już jest zboczenie :wink: Ja miałem na myśli prawdzwe dziewczyny a nie bmw :)

Ja ma prosto - ma juz tylko BMW :? :?: :!:

--==maly==-- napisa/a:

Ale wątpie,żeby moje e36 ucieszyło się z bielizny

A z tej bielizny to cos czuje ze e36 i kobieta nie bedzie sie tak cieszyc jak TY :!:

:wink:

SPRZEDAM => Ford Galaxy 1,9 TDI '99

MrKrYH_e34 

Doczy: 24 Sie 2004
Skd: Turek- Poznań
Wysany: 2005-12-20, 19:30   

Ja jak mialem laske to zawsze dostwawala cieplo szczerosc wiernosc podpore z mojej strony.. Jesli chodzi o materialne zeczy to kwiaty bielizne i jakies kolczyki pierscionki ..
Teraz gdy mam tylko fajne fumfele to wybrane dostaja albo male misiaczki pluszowe albo bardzo oryginalny prezent mojego pomyslu moje foto z jakims dopiskiem formatu 25x30 w jakiejs ladnej ramce ;)

PS gdybyscie nie wiedzieli co kupic swoim kobieta to zawsze moge im dac moje foto ( joke) .. Dbajmy o nasze niunie !! ! Dla mnie auto i kobieta to 2 ga polowa !! !!! ( niestety jestem nikim nie posiadam ani tego ani tego) :( ...

metaldaw 
Emigrant

Pomg: 14 razy
Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2005-12-20, 19:42   

odpowieć jest tylko jedna - jeśli kochasz swoją kobietę dasz jej BMW :lol:

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

--==maly==-- 

Wysany: 2005-12-20, 20:15   

metaldaw napisa/a:
odpowieć jest tylko jedna - jeśli kochasz swoją kobietę dasz jej BMW :lol:

No no napewno nie miała by nic przeciwko. Już wymyśliłem,że za rok dwa oddam jej tą e36 a sam kupie sobie e30 bo jednak ten model ma dusze i mojej Niuni pomysł przypadł do gustu :wink: jednak narazie mnie na to nie stać więc szukam czegoś innego.

SmasherE30 
Coś tam wiem

Pomg: 11 razy
Doczy: 19 Mar 2004
Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-12-20, 20:21   

nie zgarzam się ... oczywiście sa wyjątki od tej reguły ale na 90% w takim przypadku starciłbys kobietę ... a poniewaz teraz zima to mogłoby to nastąpić nawet i lada moment :idea: Nigdy nie kupiłbym kobiecie RWD gdyby mi na niej zależało. Idealna wydaje sie być Panda 1,3 4x4 :lol:

Polecam kosmetyki do pielęgnacji ciała (nie perfumy). Jesli lubi kompiele to do kąpieli. Jakieś ciekawe gąbki :wink: Tylko nie kupujcie kosmetyków na celulitis bo jej się na pewno nie spodoba.
Moze jakiś romans albo kryminał?
Może być również pluszowy mięciutki miś o potulnym wyrazie twarzy i jasnym futerku.
Ero bielizna

Pozdro :wink:

This post was sponsored by letter ///M like Maciek ;)

--==maly==-- 

Wysany: 2005-12-20, 20:29   

SmasherE30 napisa/a:
Jakieś ciekawe gąbki

:lol: To mi się podobało. Co do RWD może masz i troche racji ale to naszczęście tylko 1.6 ale faktycznie to co się teraz dzieje na ulicy mogło by się źle skończyć ale w lato całkiem dobrze sobie radziła ma dusze rajdowca i lubi BMW :wink: nie dała mi kupić innego samochodu.

VinCent318iS 

Doczy: 17 Maj 2005
Skd: LaS VegaS ParanoS
Wysany: 2005-12-20, 20:41   

SmasherE30 napisał:
Cytat:
Moze jakiś romans
:D no nie wiem czy moja była by zadowolona :wink: ale pomysł jest OK :!:

Ja nie mam pomysłu totalnie nie chce jej kupować perfum bo ma ich tyle że aż głowa boli ciuchów tez ma już bardzo dużo a bielizne tylko ona może sama wybrać bo może przypadkiem być niewygodna apomysł z pluszakiem mi się nie podoba

KORDI 
RWD love.. 8)

Pomg: 1 raz
Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-20, 22:23   

_Hehehe.....widze stary,że masz spory problem....nie banalne wymagania ma Twoja Kobieta.... :lol:

Ja raz na Walentynki zrobiłem swojej taki prezencik,że wszystkie jej koleżanki jęczały..... :D
Mieliśmy pare wspólnych piosenek...wiesz tkie smętne przy których zawsze sie rozklejała.... :D Nagrałem te piosenki na płytke+prezentacja multimedialna z naszymi fotkami...w firmie(mam akurat nie daleko... :D )co robią różne naklejki zamówiłem naklejke na płyte(taką że wyglądała jak orginalna płyta tzn,nie była jak zwykły papier tylko taka na wpół przezroczysta)na której było nasze wspólne zdjęcie,oni mi to nakleili na tą płytke,i do tego opakowanie na płytke z tym samym zdjęciem....całość ładnie zapakowałem i dałem z miśkiem i różą..... :D
Alez miłe podziękowania miałem...... :D :D

Powodzenia,i napisz co w końcu wymyśliłeś.... :)

Pozdrofki... :D

center 

Pomg: 17 razy
Doczy: 31 Lip 2004
Skd: Katowice
Wysany: 2005-12-20, 22:52   

ja w zeszle swieta jak jeszcze mialem komu to kupilem bransoletke, oczarowala mnie od pierwszego wejrzenia i musialem ja kupic, prawie tak mocno jak beemke :)
zastanow sie nad bizuteria, przejdz sie do jubilera, za kazda kase cos znajdziesz, a jak wiadomo kobiety lubia blyskotki :)
pozdrowionka i napisz co wymysliles..

mgr inż. Jędrek ;)

HAMANN E30 
German-Style

Doczy: 26 Sie 2004
Skd: BYDGOSZCZ
Wysany: 2005-12-20, 23:55   Re: Co kupiliście dziewczynie/nażyczonej/żonie na Gwiazdke

--==maly==-- napisa/a:
Jak w temacie pochwalcie się co kupiliście swoim wybranką. Ja mam właśnie z tym problem i myśle,że nie tylko ja więc może wasze pomysły coś pomogą.

Pomyśl o czym wspominała Twoja kobieta w ostatnim czasie co chciałaby dostać lub delikatnie podpytaj co by chciała :idea:

P.S. Mowa o dziewczynie nie o beemce :lol:

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-12-20, 23:56   

kup jej gumowe dywaniki na zimę - powiedz, że to specjalnie dla niej, żeby nie musiała jeździć (na siedzeniu pasażera oczywiście) trzymając nóżki na ciągle mokrych dywanikach letnich, a reszte przepij... albo wydaj na benzynę.... albo jak masz już zimowe dywaniki, to zaproponuj jej, żebyście w tym roku nic sobie nie kupowali.... i całą kase wydaj na benzynę

P.S.
ja zatankowałem do pełna, a za resztę kasy zamierzam jeszcze zatankować (bak i nie tylko) - tak jest o wiele lepiej

--==maly==-- 

Wysany: 2005-12-21, 00:07   

Narazie mam dylemat co wybrać:
Mam do wyboru bielizna+plecaczek,bielizna+bluzka,bluzka+plecaczek lub DVD i chyba wybiore to ostatnie bo najłatwiej kupić :lol: a pozatym nie bede musiał nagrywać jej po 10 płyt cd tylko nagram mp3 a reszte wydam na benzyne :wink:

bachus 
automotive designer

Doczy: 27 Wrz 2004
Skd: Słupsk
Wysany: 2005-12-21, 00:12   

Pioter - jesteś niemozliwy :lol: dobre rady :idea:
Ja jutro się wybiore w poszukiwaniu prezentu. Co do bielizny - zawsze trafiałem ale myślę, że tym razem wyszukam jakiegoś wielgachnego słodziusiego plusiaczka :D pech chciał że nawet nie zjem z nażeczoną kolacji wigilijnej bo akurat ma prace ;/ :(
76-251 Kobylnica k/Słupska
tel. 693 98 13 60

# lakiernictwo artystyczne (airbrushing)
# polerowanie, chromowanie etc...
# przeróbki mechaniczne (kolektory, wydech, dolot, inne...)
# przygotowanie aut do sportu: drift, street, 1/4mili, offroad w kategorii przeprawowow-turystycznej oraz sprawnościowej w klasie turystycznej i wyczynowej (doświadczenie poparte osiągnięciami w obu klasach)
# car-audio - pełna oferta na usługi montażowe i inne - przygotowanie aut do zawodów zgodnie z przepisami Emma i PASCA

Buduje FatRabita czyli Golf MK2: silnik po drobnym tuningu i remoncie dostał nowy dolot, pełen wydech przelotowy, zawieszenie Monroe + SPAX -60/60, felgi Rondell 225/16",wnętrze przygotowywane jest pod Mistrzostwa Polski CAR AUDIO i wiele innych - w ciągłej przebudowie... - zamienie na E30 325i
Ostatnio zmieniony przez bachus 2005-12-21, 00:18, w caoci zmieniany 1 raz  

BADYL 

Pomg: 5 razy
Doczy: 20 Mar 2004
Skd: *****
Wysany: 2005-12-21, 00:15   

Wiecie nie ma to tamto jestem egoista ale nic najlepszego na siecie jak swojej niuni nie sprawie to zaleje ja swierzutka pachnaca PB 95 po same brzegi i bede sie ekscytował jazda 60 km/h po warszawskich ulicach - zadna kobieta nie jest wstanie stanac miedzy mna a autem - zawsze bedzie auto na 1 miejscu i zawsze zamiast kolczyków,pachnideł bedzie ONA MOJA 740iA :)

Menel 

Pomg: 10 razy
Doczy: 23 Lis 2004
Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2005-12-21, 01:20   

ale smęty.troche bardziej hardcorowo..moze vibrator? 8)

KORDI 
RWD love.. 8)

Doczy: 12 Wrz 2005
Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2005-12-21, 02:40   

A propo prezentów to proponuje różowe okulary.... :lol: :lol:

http://www.break.com/articles/dirtyboy.html?t=4452

metaldaw 
Emigrant

Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2005-12-21, 05:39   

Pioter_W napisa/a:
kup jej gumowe dywaniki na zimę - powiedz, że to specjalnie dla niej, żeby nie musiała jeździć (na siedzeniu pasażera oczywiście) trzymając nóżki na ciągle mokrych dywanikach letnich, a reszte przepij... albo wydaj na benzynę.... albo jak masz już zimowe dywaniki, to zaproponuj jej, żebyście w tym roku nic sobie nie kupowali.... i całą kase wydaj na benzynę

P.S.
ja zatankowałem do pełna, a za resztę kasy zamierzam jeszcze zatankować (bak i nie tylko) - tak jest o wiele lepiej

Pioter ale z ciebie romantyk :shock: :D :D :D :D :D

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Skd: W-wa
Wysany: 2005-12-21, 09:34   

Kobiety lubią diamenty.

korzuch 

Pomg: 2 razy
Doczy: 29 Mar 2004
Skd: z stąd
Wysany: 2005-12-21, 10:40   

yo!
Paczke najtanszych UNIMILi ale juz jednego zuzyłem musiałem wyprubowac rozmiar europejski :D
pozdro

Łukasz 
Samotny Nawigator

Pomg: 22 razy
Skd: W-wa
Wysany: 2005-12-21, 10:44   

Może magiczne kulki... :wink: ?

Adi 
urzędas

Doczy: 30 Sie 2005
Skd: Hindenburg OS
Wysany: 2005-12-21, 12:20   

Najlepiej kupić coś co lubi, co potrzebuje (może o czyms oststnio wspominała). Ja kupie chyba jakieś ciuszki bo tego mojej pięknej nigdy dosyć (zresztą chyba jak większości kobiet :D )

zielony potworek, mała czarna dziewiętnastka i zielona z plecakiem

Melis 

Pomg: 3 razy
Doczy: 04 Lut 2005
Skd: Ostrowite
Wysany: 2005-12-21, 12:34   

menel napisa/a:
ale smęty.troche bardziej hardcorowo..moze vibrator? 8)
:shock: menel drinkujesz od rana :?: :lol: ... no coment z tym prezentem...
:lol:
Ja tu nie będę oryginalny... moje cudeńko dostanie ode mnie upatrzony (przez siebie) ciuszek i jeszcze jako niespodziankę perfum Giorgio Armani Sensi... jak jej się nie spodoba to udusze :!: :lol:
Niestety moja druga miłość już odeszła :cry: ... pewnie otrzymałaby taki sam prezent jak kirka.

Pozdro

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: