Niech Święta Bożego Narodzenia będą dla Was pełne ciepła i radości, a nadchodzący Nowy Rok spełni wszystkie Wasze nadzieje i oczekiwania.
Pozdrowienia i całuski - Mariola.
cieplego smacznego bezoscistego karpika wsrod tych na ktorych Wam najbardziej zalezy
zajebistych prezencikow choinki do sufitu i wszystkiego co najwazniejsze i najlepsze!!
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2005-12-19, 20:01
KOCHANI,życzę wszystkim ,dużo zdrowia ,szczęścia i spokojnego spędzenia Świąt Bożonarodzeniowych we wspanialej rodzinnej atmosferze.Oby pokarmy i napitki nie zaszkodzily waszym organizmom,a jak ktoś będzie sie przemieszczał po drogach -rozwagi i szcześliwego powrotu do domku.
A przy okazji-zdrowia,szczęścia i slodyczy DARKOWI -PREZESOWI Darek 735 życzy.A z jakiej okazji to napewno wiesz Darku.POZDRO.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2005-12-19, 20:15
Wspanialej rodzinnej atmosfery przy choince i wigilijnej kolacji, ton uoragnionych prezentów, ogólnie spełnienia marzeń i niezapomnianej zabawy sylwestrowej. Pozdro i do zobaczenia w przyszłym roku
Wysany: 2005-12-19, 21:32
Równiez składam najszczersze życzenia Wesołych,spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spędzonych w miłej rodzinnej atmosferze....
Neich dla każdego ten czas,będzie okresem w którym zapomina sie o wszystkich zmartwieniach i troskach,a w sercu ma sie radość z bycia z bliskimi..... i wszystkiego najlepszego,samych słonecznych dni i ładnych zakrętów do drifftowania życzę wszystkim w [b] Nowym 2006 Roku... [\b]
a przy okazji życze Wam,Darku 735 i Darco udanej imperzki imieninowej i Aby zdrowie Was nigdy nie opuszczało,
a pieniążków w portfelu było zawsze nie mało.
Drogi zawsze proste były
a jazdy bezawaryjnie się kończyły.
Smutnych chwil w życiu było mało
i szczęście się zawsze Was trzymało
Niech kobiety wasze ,wsparcie zawsze dają
gdy problemy Was spotykają.
A los niech Wam miliona z lotto da
i przed domem stanie najnowsza BETKA
Pozdroofki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ostatnio zmieniony przez KORDI 2005-12-19, 22:31, w caoci zmieniany 1 raz
No co tu duzo pisac WESOŁYCH ŚWIAT BOŻEGO NARODZENIA I WYSTRZALOWEGO SYLWESTRA
_________________ (OO=[][]=OO) Bayerische Motoren Werke
duchPW [Usunity]
Wysany: 2005-12-20, 00:49
ja też Wam życzę wszystkiego najlepszego i niech sie już te święta skończą - może powiecie, że jestem aspołeczny, ale ja na prawdę nie cierpię świąt
pozdro
hmm nie bede robil wywodow
Dla wszystkich zycze coraz nowszych modeli bmw coraz piekniejszych kobiet, dobrych imprez, by wam kasa z nieba spadala i fuja.a ciagle stała !
A kobietą zycze facetow takich jak ja wiernych uczciwych pieknych bogatych namietnych uroczych przystojnych niekonwencjonalnych i do tego skromnych Po co wiecej ?
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Wszystkiego najlepszego, uśmiechów na codzień,mnóstwa wymażonych prezentów,niezapomnianego ostro zakrapianego sylwestra, szybkich laseczek i pięknych beemek (albo odwrotnie). Niekończących się driftów, długich prostych i życzliwych policjantów
Równiez życze wszystkim cudownych wspaniałych, nie zapomnianych, świąt Bożego Narodzenia i obyście spedzili je z osobami które kochacie!!!
...docencie fakt bycia razem chociaż w tym dniu, bo naprawdę czasemi nie wiele brakuje, żeby było inaczej... wiem sam po sobie...
Śniegu po pachy smacznej kiełbachy prezentów kupe rózgi na dupe do nieba choinki i wędzonej szynki
czyli zdrowych, spokojnych, bogatych Świąt Bożego Narodzenia oraz wspaniałem zabawy sylwestrowej dla wszyskich uzytkowników forum i ich rodzin.
_________________ e 32 735i
duchX [Usunity]
Wysany: 2005-12-21, 17:11
wszystkiego najlepszego duzo duzo szczescia pieniedzy ,radosci z zycia i autka pozdrowienia i zyczenia dla wszystkich forumowiczow i ich rodzin
jesli kogos urazilem na tym forum to przepraszam ale czasem mam zly dzien jak kazdy znas !!! Jeszcze raz wszystkiego naj ...........dla wszystkich bez wyjatku
Życzę wszystkim wesołych świąt, wspaniałych prezentów, udanego balu sylwestrowego a w nowym roku szczęścia i zdrowia.
Jak to mówią moi dziadkowie: "daj Bóg żebyśmy za rok doczekali".
sie ma
Spełnienia i braku trosk w codzienności
Uczuć tylko w dodatniej skali od Radości do Miłości
Wielkiego do życia zapału
I nie zważania na to czego jest za mało
Kompletu rodziny i przyjaciół stałych
Planów wzniosłych a realizacji wytrwałych
Siły Ducha i Mocy wewnętrznej
By życie było dla Was coraz lepsze
ja rowniez zycze wszystkim radosnych,wesolych,spokojnych bestresowych swiat BOZEGO NARODZENIA ,co by spelnily sie wszystkich najskrytsze marzenia pozdro
_________________ sprzedam czesci do e30
gg 4521730
tel 607254606
MARTINEZ [Usunity]
Wysany: 2005-12-22, 18:07
NIE BEDE SIE ROZPISYWAL, PO PROSTU
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!