BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
NOWY ROK 2006 życzenia
Autor Wiadomo
marcinkosky 

Doczy: 28 Sie 2005
Skd: Wu-wu-a
Wysany: 2005-12-27, 01:13   NOWY ROK 2006 życzenia

Witam.
Wiem ze jest jeszcze duzo czasu do sylwka ale wychodze z zalozenia ze lepiej wczesniej niz wcale... :D

Wiec Życze wszystkim duzo duzo szczescia, pomyslnosci w Nowym 2006 Roku, żeby był lepszy od tego Starego, bezpiecznych rownych drog, i oczywiscie bezproblemowej eksploatacji naszych BAWAREK

POZDRO

Mazda MX6 2.5 V6

cinek_sw 
Dezerter

Pomg: 1 raz
Doczy: 25 Wrz 2004
Skd: Leszno
Wysany: 2005-12-27, 20:28   

ja również życze Wam i Sobie aby ten rok był lepszy niż mijający, dla mnie końcówka nie była zbyt łaskawa :cry: ale myśle że w nowym roku nabęde nowego furacza :D gumowych drzew, równych dróg i jak najtańszego paliwa :D

GG 6271263

------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW -> > Bóg powiedział ludziom co dobre :) :)

metaldaw 
Emigrant

Pomg: 14 razy
Doczy: 01 Cze 2005
Skd: Glasgow
Wysany: 2005-12-27, 20:54   

Takrze przyłączam sie do życzen, przede wszystkim żadnych stłuczek, dzwonów i kolizji i wypadków na najbliższe 50 lat dla nas wsztstkich i naszych betek i taniego paliwa...

http://metaldaw.posadzdrzewo.pl

duchPW
[Usunity]

Wysany: 2005-12-27, 21:34   

to i ja się dołączę:

życze Wam jak najmniej kosztownych awarii - tak, żeby wszystkie (bądź chociaż większość) fundusze przeznaczać na udoskonalanie swoich beemek

oby odpalały za pierwszym razem (na dotyk), oby rdza omiajała Wasze pociechy z daleka, oby paliły jak najmniej, oby silniki trzymały serię .... i niech sprawiają Wam jak najwięcej przyjemności (z jazdy - jak głosi znane hasło).... i niech MOC będzie z Wami

... czego i sobię - tak samo mocno jak Wam życzę :D

P.S.
i nie pochlajcie sie na Sylwestra do urwania filmu i wielkiego zwrotu treści żołądkowych, bo potem trzeba iśc do szkół i fabryk :wink:

kędziorek
[Usunity]

Wysany: 2005-12-28, 17:34   

Ja również życze wam wszystkim aby ten Nowy 2006 rok był lepszy od roku ubiegłego, aby wasze beemeczki nie robiły wam psikusów bo to kosztuje, oby było was stać aby kupić sobie ładniejszą nowszą z większym silniczkiem (o jakiej marzy mój Marek) ale przede wszystkim życze wam dużo zdrowia, szczęścia, pogody ducha, pieniążków i szampańskiej zabawy do białego rana :D pozdrawiam bardzo serdecznie Kędziorek

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: