Tak jak w tytule. W TOP GEAR testują BMW M6. Zadanie nie jest proste bo rywalami jest Porsche 911 i Aston Martin DB9. I jak to u nich bywa najpierw pomarudzą a potem do roboty....Na końcu próba czasowa.
Ale uprzedzać faktów nie będę.......
fajny odcinek, chyba 1 raz w zyciu widzialem jak pochawlili bmw, a co lepsze clarkson wybral wlasnie m6 z nich wszystkich, potem zmienil ale to detal
no i zawsze mozna wziasc m5, spodobalo mi sie...
motyw mierzenia przyspieszenia mnie rozbroil:
-ile teraz masz koni? musisz zmienic na komputerze..
-do 100 przyspiesza juz ponad poltorej minuty
ale nie ma co, slicznotka jest jakich malo...
Własnie co do tego czy to było DB9 to bym polemizował Miało byc AM najmniejszy a DB9 do nich chyba nie nalezy,zreszta porównanie dali skoro tak juz podaja to niech podadza ile KM wychodzi na KG auta i wtedy porównuje bo M6 troszke wazy.
PS. Czekam na odcinke jak beda t estowac Bugatti Veyron:)
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Bardzo bardzo przyjemny odcinek też bym wybrał jak Clarkson BMW M6 z całej eskapady heheh:) chodź nbiepowiem miał bym duże wahania czy aby nie ubrac się w Prosie bo ta najnowsza 911stka jest esencją wygladu Porsche
mnie rozwalilo to, ze buduja takie cudo przez 2 lata, wiedza ze bedzie sie podobac, jakie beda trendy itd...
ciekawe nad czym teraz pracuja, co zobaczymy za kolejnych pare lat spod deski kreslarskiej bmw...
a co do bugatti, to ja mam kawalek odcinka jak clarkson testuje bugatti, nieprawdopodobne autko..
http://www.flabber.nl/archief/014475.php
polecam
mnie rozwalilo to, ze buduja takie cudo przez 2 lata, wiedza ze bedzie sie podobac, jakie beda trendy itd...
ciekawe nad czym teraz pracuja, co zobaczymy za kolejnych pare lat spod deski kreslarskiej bmw...
a co do bugatti, to ja mam kawalek odcinka jak clarkson testuje bugatti, nieprawdopodobne autko..
http://www.flabber.nl/archief/014475.php
polecam
gdzies mi sie ciarki az na skórze zapodziały nie widział ktos.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ja mialem mozliwosc i ogromna przyjemnosc widziec to autko w akcji (krotkiej, bo krotkiej, ale zawsze) bedac w zeszlym roku w Berlinie na sylwestra. Wrazenie niesamowite ! Potem zrobiem sobie sesje zdjeciowa w salonie
Poszukam fotek i wrzuce...
_________________ "Houston - I have a problem..." Tragedia się stała ! Becia w oczko dostała !
"Na złość mamie odmrożę sobie uszy..." - human... unperfect life form