Witam mam takie dziwne pytanie ... potrzebuje ok 140 szt butelek o poj 0,5 l takie jak od wodki .. z zakrecaniami .. bez zadnych naklejek itd czyste zwykle nowe butelki ... Pyt gdzie to mozna kupic moze ma ktos na sprzedanie ? pozdrawiam .. jak cos to pisac tu lub na PW dziekuje
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
... KrYHu w swoim laboratorium wynalazł eliksir! coś a'la mega mózgojeb. Trzyma dwa dni w tym jeden w śpiączce a tak poza tym nie ma skutków ubocznych
... wypuści pare serii na rynek, jeśli się przyjmnie... produkcja ruszy masowo, a za rok jego nową posiadłość dodatkowo bedzie zdobiło nowe M5! 8)
No kroi sie weselicho .. oczywiscie nie moje .. i mam do nabycia troszke elixiru smiechu radosci i nie wiem jak to tam nazywacie czyli sprytu ... i musze taka mala rozlewnie robic w domu .. ale nie mam do czego tego nalac .. moga byc etykiety bo i tak bedzie naklejona na nie etykieta p nazwie wodka weselna .. niop licze na was dzieki
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
nie moge powiedziec ... ale cena jest naprawde smiesznie niska .. ostatnio widzialem za 15 zl 0,5 litra a ja bede mial duzo ponizej polowy tej kwoty ... ale nie wazne hehehe