Siema!! Chciałbym wam przedstawić moją bete. Auto kupiłem prawie rok temu.Było zupełnie seryjne i posiadało już założona instalke tak zwanego szamba, która ma ok. półtora roku. Rok produkcji to 1992 ,miesiac - pażdziernik.Przebieg aktualnie 218 tys.km. Silnik standard- M50B20- wiadomo - pojemność 2 litry, 24 zaworowy- jednak do tego modelu troche za mały.Wyposażona jest w m.in. : 1XAirbag, przednie szyby sterowane elektrycznie, elektryczne lusterka, elektryczny szyberdach, centralny z alarmem i pilotem, ABS.Założyłem do niej tłumnik końcowy, przelotowy i kilka dodatków we wnetrzu.w planach mam jeszcze założenie jakiejś mniejszej kierownicy, filter stożkowy, dobre naglosnienie, obniżyć zawieszenie i załozyc ładne felgi , bo obecnie buma stoi na blachach(15cali) z zimówkami.obejrzyjcie fotki.!!!!!
8)
Ostatnio zmieniony przez Driver 2006-01-08, 02:18, w całości zmieniany 2 razy
Wygląda na to że ładny stan. Trzeba by czarne radio zapodać i usunąć te nakładki na pedały i pachnidło z kabiny a także tą gałkę srebrną. No i gaz niestety. A tak to podoba mi się
widac ze ladne zadbana seryjna beemka. ladne kola, niski zawias i bedzie git . wywal te nakladki na pedala i galke ze srodka. antenka i tlumnik kwestia gustu.