UWAGA- cały dzisiejszy dzień dostaję emaile zarażone ww wirusem - było kilka z adresami podobnymi do adresów kolegów z forum ( jeszcze muszę to zweryfikować).
UWAGA- cały dzisiejszy dzień dostaję emaile zarażone ww wirusem - było kilka z adresami podobnymi do adresów kolegów z forum ( jeszcze muszę to zweryfikować).
Ja tez dostałem informacje ze z mojego konta wysłane zostały wiadomosci które zawierały wirusy i komuś skasowało pół kompa,niestety sam w zadnej poczcie nadawanej,wysłanej nawet nie mam ani sladu po takim zabiegu i sam nie wiem czy to spowodowane jest.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
To że, wirusy poszły z Twojego adresu a nic o tym nie wiesz to normalka Świnie się tak roznoszą po prostu Ja kiedyś dostałem maila z jakiegoś oddziału zus-u czy innych tam, że dostali ode mnie wirusa
to ja mam jeszcze lepsza jazde ... ktos przejol moja poczte ... wszedl zmienil haslo i ja nie moge sie na nia zalogowac ... nie wicie czasem jak sie na nia wlamac zeby ja odzyskac ?
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
Hmmm, to dziwne żeby ktoś przypadkowy to zrobił, albo sprawca jest wśród twoich jajcarskich znajomych albo wrogów, możliwe jest też, że po prostu serwer nie działa i dlatego nie możesz się zalogować (no chyba, że nie możesz sie już zalogować parę dni). A jaka to poczta? Masz przypomnienie hasła? Zawsze można napisać do admina i wyjaśnić wszystko.
motyw jest taki to juz od 4 dni chyba ... jest taka opcja jak przypominanie hasla .. i jest tam pytanie " co kochasz w zyciu " wpisalem daria - moja byla laska, sex- to naturalne, pivo i bmw3 bo taka jest prawda .. nic innego nie moglem wipisac .. i jest jeszcze data urodzenia .. i moglem tam wpisac co chcialem albo nie wiem co .. i jest problem .. poczta jest na o2 .. przemas525@o2.pl nie wiem co robic
_________________ Systemy alarmowe, pozarowe, monitoring projekt, wycena Pisac PW
A jestes pewny ze nie wpisales nic innego jako przypomnienie? Ja jeszcze nigdy nie pamiętałem po jakimś czasie co wpisałem Napisz do admina o2 o całej sprawie to powinieneś odzyskać hasło.