WITAM CHCIAŁEM ZAPREZENTOWAĆ MOJE BYŁE BMW KTÓRE NIEDAWNO SPRZEDAŁEM BO MIAŁEM COŚ NOWEGO NA OKU.(NIEDŁUGO ZAPREZENTUJE)
TĄ BMKE KUPIŁEM TYPOWĄ SERIE NA STALÓWKACH.
PROSZĘ O OPINIE TE DOBRE JAK I ZŁE
yyy gdzie ty calibre widzisz??
tylni spojler porazka po za tym ok
_________________ Pomoc Drogowa 24h.
665-29-29-01
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-11, 10:09
Czesc Remus my sie znamy bylem u Ciebei moja 5 po felgi azev 'a a tak poza tym to wszystko spoko tylko nie podoba mi sie jak byla wymalowana widze zle dobrany alkier lewy bok inne drzwii inny tylny blotnik .................... czekam na to co masz nowego do pokazania a to z tylu to chyba nie calibra
bardzo fajne alu,popularne ale dobrze pasuja do e30.lotka jakas taka nie do tego modelu.sprzedaj ja na allegro i kup mala dokladke ala is. korek gazu bym gdzies schowal np pod tablice
czemu wy szyscy piszecie co ma zrobic przeciez wyraznie kolega napisal ze chcial sie pochwalic BYLYM samochodem ktory kiedys mial teraz ma co innego i pokaze jak zrobi
A co do Bumki to wielki plus za felunie ale za to minus za spojlerek i naklejke na masce....
A czy to E36 na ostatnie fotce to,to które chcesz nam zaprezentować.....??
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
REMUS [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-12, 18:58
TAK JAK XEON ZAUWAŻYŁ BETĘ SPRZEDAŁEM JEŻDZI GDZIEŚ PO CZĘSTOCHOWIE.SPOJLER NA TYLNIEJ KLAPIE JUŻ BYŁ JAK JĄ PRZYWIOZŁEM Z NIEMIEC,NIE CHCIAŁEM ŚCIĄGAĆ BO BYŁY BY DZIÓRY.
TO Z TYŁU TO BMW 318IS BRATA JAK ZROBI FAJNE FOTY TO WYSTAWI NA FORUM.
XEON ZAPYTAJ TASIORA BO WIDZAŁ JUŻ MOJ NOWY NABYTEK 318 W CABRIO.
duchX [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-12, 19:09
ale e30 czy e36 ???
REMUS [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-12, 19:46
e30 kolorek podobny do tej twojej tylko z odcienia daimond schwartz metalik jak ja juz zrobie wszystko to zaprezentuje.Teraz poruszam się e30 w is.oczywiście coupe.