te bejki są ładne chociaż 7 nie przebiją szkoda że fotka tylko z tyłu ?:> co masz przód rozwalony ostro czy wogóle nie masz ?:> że nie ma fot z przodu pozdro
hhehe to wogóle twoja tak dziwnie fotki zrobione nie ma fotki jak w środku wygląda tylko zza szyby jak byś chciał go buchnąć nawet silnika ni ma =D z przodu troszke dziwnie wygląda
te bejki są ładne chociaż 7 nie przebiją szkoda że fotka tylko z tyłu ?:> co masz przód rozwalony ostro czy wogóle nie masz ?:> że nie ma fot z przodu pozdro Wink Wink Wink Wink Wink
jak to nie ma zdjec z przodu przeciez sa:):)
zdjecia robil kolega podczas mojej niobecnosci ,a nie mial kluczykow wiedz zdjecia wnetrza sa jakie sa,a raczej jest,bo jest tylko jedno,ale napewno wkrotce beda..
Cytat:
spoczko 5, standardzik co planujesz z nia pokombinowac??
na razie chce zeby jezdzila:D:D:D i chyba poslucham, piotrka:)
KORDI napisał/a:
Bo E30 nie zmienia sie na E34.....a skótki ....można poczytać na forum.....
KORDI masz 100% racji zachcialo mi sie wiekszego:P:P:P
_________________ "DO NIEBA SIE NIE NADAJE,A W PIEKLE SIE GO BOJA"-JAKUB WENDROWYCZ
@pitorek a czemu akurat sprzedać ?:P przecież to fajne samochody troche w nie serca tylko włożyć i all is good
no wlasnie ...chyba nadal nie wertujesz calego forum bo bys widzial o przejsciach kolegi ziolo
ziolo..tak ogolnie zle nie wyglada i chyba kazdy by sie nacial na taka sztuke.wiec glowa do gory bedzie dobrze...kiedys
pozdro
@pitorek a czemu akurat sprzedać ?:P przecież to fajne samochody troche w nie serca tylko włożyć i all is good
no wlasnie ...chyba nadal nie wertujesz calego forum bo bys widzial o przejsciach kolegi ziolo
ziolo..tak ogolnie zle nie wyglada i chyba kazdy by sie nacial na taka sztuke.wiec glowa do gory bedzie dobrze...kiedys
pozdro
menel sorka ale nie wiedziałem że spotkało kolege coś przykrego . A więc zioło życze abyś ją zrobił i oby śmigała ci jak najdłużej pozdro !
Stary masz to dołóż ile trzeba (pewnie niestety sporo ) a autko odplaci Ci sie napewno jak najlepiej potrafi, bo beeka jest jak kobieta jak o nia nalezycie zadbasz. Powodzenia 3mam kciuki