Czasami wlaczam sie w dyskusje na tym forum wiec stwierdzilem, ze i ja wrzuce pare fotek. Nie mam niestety specjalnie przygotowanej galerii tylko kilka nieduzych zdjec zebranych z roznych okazji.
NA PARKINGU
TEST LOSIA I 1/4 MILI
TOR WYSCIGOWY NÜRBURGRING
TO NIE MUSZE PISAC CO BYLA ZA OKAZJA
NO ZAPOMNIALBYM ZE MAM JESZCZE JEDEN SAMOCHOD KTORYM W SUMIE O WIELE CZESCIEJ JEZDZE
Yyyyyyyyyyyy zapomniałem co chcialem opsiac a juz wiem - piekno,klasa i styl.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
piekne, 6 zawsze byla u mnie w czolowce notowan na najpiekniejsze autko...
swietny kolor tej 5, podoba mnie sie
nurburgring, musiales przywiezc ladne wspomnienia..no i ostatnia fotka, beemki i rodzinka, piekne familijne zdjecie..
pozdrowionka..
ps. cinkowi pewnie chodzilo ze fajnie by bylo jakby bylo 635 i 5...
heheh sorka może faktycznie niejasno sie wyraziłem, Center niechodzi mi o to iż to nie są te najmocjejsze wersje, wręcz przeciwnie, chodziło mi o to że w większości opini w tym dziale jest poruszany temat silników a to za mały a to za stary itp itd, a ja w tym wypadku nie mam zamiaru rozczulać sie czy to jest za stare, za słabe czy za małe... poprostu jest to klasyka w każdym calu niezależnie od tego co drzemie pod maską
ps. ale zakręciłem
_________________ Marcin
Klubowicz
GG 6271263
------------------------------------------------------
nawet Papież jeździ BMW > Bóg powiedział ludziom co dobre :)
Milosza E24 to po prostu poezja, cudenko na kolach, widac po nim, ze ma wlasciciela, ktore je kocha. Zwroccie uwage, ze na kazdym zdjeciu auto jest czysciutkie.
Jeszcze raz dzieki za mile slowa, bo blizszym zapoznaniu autko nie jest az tak dopracowane jak mozna wywnioskowac by ze zdjec. Mialo ciezka przeszlosc (8 lat wyrejestrowane niejezdzone) odrestaurowane jak teraz widze zbyt tanim kosztem i niestety w zimie, po czasie (w tej chwili dwa lata) wychodza niestetety niedociagniecia blacharsko lakiernicze. Ale dla mnie tylko 6 jezdzi sie jak..... 6 i pomimo ze za jakies 3 lata kolejny remont bedzie nieunikniony a autko jest skarbonka bez dna to wlasnie to 628CSi juz ze mna zostanie.
Wczesniej 1,5 roku jezdzilem 635CSi, niestety byla to moja pierwsza przygoda z 6, a kupujac ja nie znalaem sie jeszcze odpowiednio, po poltorej roku i ponad 80.000km (jezdzilem nia wtedy na codzien i to w dodatku na gazie ) zaczalem ja rozbierac do remontu, kolejne dwa lata to byly przemyslenia czy jest sens ja w ogole robic bo okazalo sie ze spawacz amator przykladal tam swa reke i to nie jeden raz, finalnie to E24 niestety umarlo smiercia naturalna i sluzy jako sklad czesci zamiennych
Zaczynam sie powoli zakochiwać w 6steczkach
Całe szczęście że są jeszcze u nas tac ludzie jak Ty,którzy dbają o auto i chcą w nie ciągle wkładać kase....
A 5 też miodzio...
Super jest ta ostatnia fotka.....
A tym że poprzednia jeździłes na gazie to sie nie wstydź bo niestey mamy taki kraj i realia.....
PozdrOOfki....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Po prostu laleczki te twoej sprzęty!!! Od dawna szóstka jest dla mnie najpiękniejszym BMW jakie zostało wyprodukowane i jest moim marzeniem mieć szóchę w takim stanie jak Twoja, o e28 się nie wypowiadam bo jest to również ścisła czołówka w moim rankingu także stary pogratulować wspaniałego taboru
_________________ Liczba dachowań - 2
Liczba zniszczonych opon - 464
Łukasz
Zgadzam się z przedmówcą
Kozak jest dla mnie przede wszystkim sytuacja, w której na codzień ujeżdza się wygodnego mocnego osiołka jakim jest E28 z dieselkiem, a na specjalne okazje ma się pięknego rzadkiego klasyka. Do tego dołożyłbym jeszcze jakieś wybebeszone E30 do katowania i upalania, plus X5 na warszawskie ulice, plus E30 cabrio na sloneczne dni... plus.... Wybudowałbym hale... Ehhh....
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae
Spoko ROB, wierz mi że bardziej szanuje E30 niż E36 o bardzo je doceniam, ale mądrym szaleństwem nie niszczy się od razu samochodu, dyfer czy silnik zawsze możńa wymienić. A E30 jest lżejsze i niższe.
_________________ Części nowe i używane oraz warsztat BMW - 661 496 167
"(...) Proste są dla szybkich samochodów, zakrety są dla szybkich kierowcow" C. McRae