Wysany: 2006-01-17, 02:44 Szpera-czy we wszystkich 325 E36 ?
Witam
Dawno się nie odzywałem, miałem dosyć powazny wypadek... Mojej E36 juz nie ma na tym świecie...
Teraz planuje zakup również e36 ale za to 325 i moję pytanie bedzie dotyczyło szpery...
Powiedzcie mi czy kazde E36 325 miało szpere? Jeśli nie to jakie roczniki czy ewętualnie modele miały? Skąd mam wiedziec kupując auto ze jest wyposazone w ow wynalazek?
Szeperunek to OPCJA przy zakupie więc niekażde ją miały.
Jeśli jest w aucie to sprzedający napewno będzie ci to zachwalał,
jeśli niema - padnij na kolana z tyłu auta a może coś odczytasz z mostu,
ew. daj zdrowo buta na suchym asfalcie
_________________ E30 325iA 1987r. Coupe E39 528iA 1999r. Touring E61 530dA 2005r. Touring «Nigdy Nikogo O Nic nie Proś Sami Przyjdą Sami Dadzą»
Ja mowie o VIN-e samochodu [autko to 4d] VIN fd69611 VIN Decoder
Jest autko, chlop sam nie wie co ma, stan ideal - po przegladzie calego autka znalazlem tylko jedna centke rdzy wielkosci 1 grosza na dachu. Silnik dzwon serwisowany do chwili obecnej [wszystkie dokumenty]
Blaszka jest niepotrzebna, jesli na ostrym zakrecie gorskiej drogi dodasz pelny gaz na wyjsciu a samochod ryczy kwiczy i piszczy palac wewnetrzna opone to nie masz szpery, jesli w tej samej sytuacji czujesz silne wciskanie plecow w oparcie a zakret jest juz daleko za Toba w to szpere masz i dziala prawidlowo, no chyba ze masz M40 to musisz poczekac az spadnie snieg zeby sprawdzic