Kto mi powie wszysto na ten temat??Czy to co jest dostepne na allegro działa??
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witam!!.....Kiedys pisałem tu na forum ,ze kupilem takie "cuś".Niestety nie mam najlepszego zdania na jego temat.A zeby bylo obiektywnie to Michał napisz na PW do Brunera , wysłałem mu swój interfejs do testowania i ciekawe jak jemu sie sprawdza.....PZDR - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
JAK COS TO SOFT JA MAM I TO ROZNY DO KAZDEGO MODELU BMW:)
NIESTETY NIE MA CDR-a I NIE MOGE TEGO NAGRAC...
TAKZE JAK KTOS BY CHCIAL ZAPRASZAM Z NAGRYWARKA DO MNIE:))
....
JEST TEGO NAPRAWDE BAAAARDZO DUZO PONAD 20Gb STAFU!!!
PZD
_________________ BMW E30 M30B28 TOURING BYLA:(
BYLA
E30 M20B25 TOURING
JEST
E46 Compact 320d
Ostatnio zmieniony przez GLOWA 2006-01-29, 02:58, w caoci zmieniany 1 raz
Ogolnie chodzi mi o kazdy rodzaj interfejsu do kazdego auta - znalazłem taki full opcja za 2500 zł i tak sie pytam czy to sie opłaca itd.
głownie chodzi mi o auta z koncernu VW,BMW.
_________________ Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Mam interfejs Henrego, ale jeszcze nie zdazylem go przetestowac. W swojej ecie mam stary typ gniazda, a fura Metaldawa od miesiaca stoi u blacharza (podziekujmy Poczcie Polskiej - zaginiona paczka z czesciami). Jak tylko Mariana fur wyjedzie z warsztatu to go podlaczymy i napisze co mysle o tym urzadzeniu. No i oczywiscie zaraz wysylam do wlasciciela - Henry, mam nadzieje ze wybaczysz ze tak dlugo to trzymam.
Pomg: 1 raz Doczy: 30 Sie 2004 Skd: Warszawa YELONKI
Wysany: 2006-01-28, 17:53
Ja kupiłem kiedys na Allegro za 199.00pln Sam osobiście go nie testowałem bo nie mam laptopa .Dałem go Koko do przetestowania ,ale co dalej z nim się dzieje to nie mam pojęcia.Skontaktuj się z Kokusiem.Pozdro.
_________________ B-ardzo M-iłe W-spomnienia
DAREK-użytkownik forum
E34 525 -SPRZEDANE> Jest: PRIMERA P12,YAMAHA Fazer 600 , E36 COUPE,E 38
........Do Bruner'a.........Michał ,trzymaj ile chcesz , na razie nie zamierzam uzywac tego "ustrojstwa" - pozdrawiam - henry
_________________ HENIEK
Klubowicz
BMW E30 325i (szpera 3,25) z s50b32 - made by MGarage &(suspension) Lukas Performance !
Ale będzie jeszcze coś.......!!!
mam ten za 120 z allegro,chodzi ,ale mam tylko program scann i casoft 3,4. Na obu programach mozna co nieco odczytac,scan(wescie na 1 com)odczytuje tylko silnik(niestety mam tylko werse demo,innej nie mogłem znalesc),a carsoft czyta tez ABS i cos tam wiecej,ale do niego potrzeba wejscia na 2 com. A ma ktos scanna pełnejszego?
podepne sie handel moze i nielegalny ale ja pokryje koszty wysylki i cd i dam na piwo P to nie chandel tylko samopomoc )ma ktos cos do analizy silnikow i motronika do e30 i innych ale glownie o e30 mi chodzi podzielcie sie z bliznim )jak cos to pisac na priv o info kto co ma jak nie chcie sie chwalic swoimi zasobami poblicznie:))
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
Interfejs ktory mnie interesuja ma nazwe CDIF/2 a firma która sprzedaje czy tez produkuje to AXES.Niestety nie zdarzyłem jeszcze sprawdzic w necie bo mało czasu przed robota.
moze ktos zapoda linka skad moge dorwac bmw skaner 1.0 lub 4.0 lub carscan lub inny program do obslógi interfejsu!!!szukam po necie i nic nie potrafie wyszukac
jak ktos ma jakiegos linka niech da!!!
_________________ bylu 327i mtech 1 a teraz jest subaru impreza i w planie e30 drift car:))
bede mial do bmw e30 e34 e32 e36 e28 oraz wszystkich lpg ok wtorku tylko zbieram narazie wszystko co moge do tego ) jak cos to mozemy sie zgadac i na cd wezme ) albo gdzies daj na serwer tylko zabardzo nie wiem gdzie )
zaraz uploadne
Hmm nie wiem czy to jest ok, po rozpakowaniu ma tylko okolo 36 MB, jak by troche malo, choc nie wiem, nie mialem stycznosci z takim softem.
hehe dzieki przeszperalem to co dostalem od ciebie dla troche bardziej zawzietych elektronikow jest razem z tym programem dolaczona instrukcja z schematami budowy interfejsu schematem ideowym opisem budowy kabli jak bede mial chile to tez moze to zrobie ))wielkie dzieki ))))))))))))))