Wysłany: 2006-01-26, 18:30 pomysł na drewno do srodka
hej jak myslicie jak by wyja te plastiki co wnp: Alpinach były pokryte drewnem i okleił je okleina meblową do sklejek albo folia imitującą drewno jak by to wygladało ?
Wysłany: 2006-01-26, 20:04
chyba nie piszesz powaznie?
jak ma ktos alpine to ma pewnie kase na oryginalne dodatki ala drewniane.
a jak ktos np. chce zrobic cos podobnego do clasica lub repliki alpinki tez proponowalbym dodac te pare zlociszy i kupic gotowe nakladki ala drewniane i nie odstawiac fuszerki
pozdr
Pomógł: 1 raz Dołączył: 12 Wrz 2005 Skąd: Pacanów..... :))))))
Wysłany: 2006-01-27, 17:57
eeee....chłopaki dopiero nie dawno był tydzień prawdy..i było mówione na temat takiego zachowania........
Wg.mnie to jak już to kup te gotowe okleiny,a nie kompinuj żeby oszczędzić dosłownie pare groszy.....bo jak zchanisz to jeszcze więcej wydasz i sie narobisz żeby pozbyc sie kleju itd......
Ale to moja skromna sugestia....
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Ostatnio zmieniony przez KORDI 2006-01-28, 11:46, w całości zmieniany 1 raz
Co ma tydzień prawdy do tego? Dobrze koledze radzimy -P-e30 na przykładzie, a ja wskazuje miejsce gdzie może zakupić drewno, więc wszycho ok chyba? Hę?
he nie no dobra chłopaki to był chyba kolejny zły patent na upiekszanie samochodu hehe
chuba zrezygnuje z tego projektu
pomysł zrodził sie z tad ze ostatnio jezdziłem e34 i okularem i te wstawki drewniane sa cakiem spoko przynajmniej przypadkowe osoby zwracaja odrazu uwage nie na klime nie na elektryke nie na sportową kierownice ale własnie na drewno wiec cos w tym jest
wieksze wrazenie robi tylko skóra ale koszta nowej skóry to prawie wartosc troche starszej e30
Pomógł: 17 razy Dołączył: 12 Maj 2005 Skąd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysłany: 2006-01-28, 11:19
pomysł jest niezły-o ile ktoś lubi drewno w aucie- tylko nie rób sam tylko kup te dodatki
dedykowane do e30 w jakiejś f-ie tuningowej, to nie są takie drogie rzeczy, koleś ma i całkiem ładnie to wygląda... nie wiem z jakiej firmy...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...