Jest to most ktory ma przełozenie 3.91 a w is chyab były mosty o przełozeniu 4.10 jak pamiętam. Jesli sie myle niech mnie ktos poprawi.
Jesli chcesz sie dowiedziec gdzie jest przelozenie napisane to masz to na takiej blaszcze metalowej ktorą trzma jedna sroba na tylnym deklu jak nie widac dobrze topapier scierny i jazda bedzie błyszczec .
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
gert [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-27, 19:54
spoko stary wiem gdzie co jest
chodzi mi o to jak wyglada sprawa w praktyce
np jakbym go wrzucil w ete rakiete???????
Jak go wrzucisz w ete to bedziesz miał jak sie nie myle extra przyspieszenie ale chyab to bedzie juz za ktorki most i moze okazać sie ze nie wyrobisz z wajchowaniem.
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Wysłany: 2006-01-27, 23:27
no tez pamietam czarnego rekina.fakt ze raczej palil gume i tylko palil.ja wole osobiscie jak ktos pali ale wiecej jest w tym driftu.ale jeszcze bardziej ogolnie to wole sam drift ale przy tym tez trzeba troszke spalic
zamotalem
chodzi mi o to ze nawet 316 mozna stanac w miejscu na heblu i spalic dedki do oporu
pozdro
i jeszcze jedno. szukam info o moscie 4.45
ma taki wlasnie moj kumpel i narazie tylko w opisach spotkalem sie z takim przelozeniem. nikt na forum nie pisal o takim.
Pomógł: 11 razy Dołączył: 19 Mar 2004 Skąd: Warszawa Skorosze
Wysłany: 2006-01-28, 00:46
Paweł no co Ty!
Przeciesz cała frajda w tym żeby wystawic łape przez szyber albo okno i pokazać na palcach publice, że się zamknęło skrzynie stojąc w miejscu no nie?
A na moście 3,91 seryjna Eta z seryjna skrzynią nie pojedzie więcej jak 170, czyli czwórkę powinna zamknąć spokojowo, a na wąskich kapciorach to i piątkę hehehe
a oznaczenie dyfra może mieć coś wspólnego ze szpera wiskotyczną
Wysłany: 2006-01-28, 01:16
smasher puknij się w głowe
Jak będzie upalał na 2ce to jest wszystko
Żadko kto co stoi w miejscu daje na 2 biegu... nawet eta jest za slaba żeby zapodać 3 a co dopiero zamknąć skrzynie chyba że na oleju
_________________ Pomoc Drogowa 24h.
665-29-29-01
gert [Usunięty]
Wysłany: 2006-01-28, 09:14
piszac szczerze nie interesuje mnie wasze zdanie na temat palenia laczka tylko opinie na temat mostu.w temacie palenia wole jednak posciemniac z ludzmi ktorzy wiedza co jest pięc
a nie z widownią .zresztą palenie gumy i drift to dwie rozne sprawy Łycha przekonał sie o tym w Poznaniu......