Pomg: 1 raz Doczy: 22 Gru 2004 Skd: Poznan-Rataje/Czecha
Wysany: 2006-01-28, 23:02
Koles jest z Gostynia i to jest ten kolo co w 2004 roku wygral drifta i teraz nie pamietam czy w tym roku tez czy nie. I Jacek go zna to moge wam zagwarantowac
_________________ BMW E30 318 iS 90' Coupe Diamantschwarc metalic coraz blizej idealu (czyt oryginalu z lekkim upiekszeniem)
Już od dawna obserwowałem tą e30. Wcześniej była na borbetach A ale te rsy powalają. Wg mnie najładniejsza e30 w PL lub jedna z kilku najładniejszych bo czasem trudno wybrać.
Koles jest z Gostynia i to jest ten kolo co w 2004 roku wygral drifta i teraz nie pamietam czy w tym roku tez czy nie. I Jacek go zna to moge wam zagwarantowac
Tak w tym roku tez i to wąłsnie tym autem.
Autko klasa
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
Tak Maciej to mój dobry kolega ze studiów-to jest cała rodzina maniaków beemek jest ich tam 5-ciu chłopa każdy ma swoją beemke na tym zdjęciu to właśnie ich auta ale jeszcze brakuje E34 540i oraz E30 320i AC Schnitzer-M-Technic II (oczywiście bez LPG jak i zarazem 90% Gostynia)-preferują chłopaki oczywiście styl WLKP czyli GERMANY!!!
AMISZ skąd ta pewność ta, że tam siedzi szpera????? Podejrzewam, że znacznie lepiej znam to auto jak i właściciela i gwarantuje Ci, iż takiego czegoś tam nie ma-Przemek brat Macieja bo to on startował w tych zawodach, ma duże pojęcie na temat latania bokiem ale dobrym posunięciem było tam odpowiednio dobrane zawieszenie jak i koła!!!
P.S. Na dziś można śmiało powiedzieć, że GOSTYŃ to stolica BMW w tym kraju.
_________________ Germany Style - tuning BMW czyli ciemno, nisko, szeroko, wystająco, zaskakująco i ze smaczkiem!!!
Nie od własciciela tego nie słyszałem. No niestey tak powstaja pierdoły
_________________ BMW e21 316-1.8i sprzedane
e30 325i-cabrio z parapetem
duchPW [Usunity]
Wysany: 2006-01-30, 16:52
a mi się ta E30 nie podoba
trzeba przyznać, że jest zrobiona starannie i na pierwszy rzut oka... rzuca się w oko
ale brakujące znaczki kojarzą mi się z tuningiem podzwonnym, natomiast wlot powietrza, kratka, czy jak ją tam zwali jest jak dla mnie nie do przyjęcia i z miejsca dyskwalifikuje to auto.... mimo przepięknych felg
a mi się ta E30 nie podoba
trzeba przyznać, że jest zrobiona starannie i na pierwszy rzut oka... rzuca się w oko
ale brakujące znaczki kojarzą mi się z tuningiem podzwonnym, natomiast wlot powietrza, kratka, czy jak ją tam zwali jest jak dla mnie nie do przyjęcia i z miejsca dyskwalifikuje to auto.... mimo przepięknych felg
Zgadzam sie w 100%. Szkoda, ze takie auto zostalo tak zwiesniaczone brakiem oznaczen i ta chamska kratka, wyglada jak ta, ktora mam w toalecie, brakuje tylko wiatraczka
Pomg: 10 razy Doczy: 23 Lis 2004 Skd: Warszawa-praga
Wysany: 2006-01-31, 03:45
a was to doslownie pogielo??? .szczycicie sie znaczkiem bmw czy co? to obklejcie sobie cala beemke lub nawet na czole se przyklejcie smigielko.
to ma latac bokami tak jak lata najlepsza tylnonapedowka pod sloncem a i tak kazdy kumaty rozpozna {biiiiip} model e30 bez znaczkow bmw.
nie trzeba miec napisu na klapie 325 zeby kogos objechac. e30 bylo i bedzie kultowym autem do latania bokami wiec tak samo do driftow. znaczek to se mozna przypiac na wystawe. a ta srebrna napewno ma wystawy pokazowe w 4 literach.
dobra szkoda slow bo widze ze i tak ci ktorzy najmniej lataja bokami to najwiecej sie wypowiadaja
nara
ale Cię ruszyło - odbierasz nam prawo do włąsnych poglądów?
nikt nie twierdził, że to nie lata bokami, tylko, że WYGLĄD tego samochodu nam nie odpowiada .... a w zasadzie kilka szczegółów.
nie chodzi też o to, że znaczek jest po to żeby się nim szczycić i umożliwić rozpoznanie swojego pojazdu postronnym, ale o to, że nie podobają nam się tego typu przeróbki ponieważ są bez sensu (przynajmniej praktycznego), a po drugie jak napisałem wcześniej - mi kojarzą się z tjuninkiem podzwonnym ... co nie znaczy, że dyskfalifikuję takie autka
osobiście lubię jak są znaczki na masce, bo sam akurat nigdzie indziej ich nie noszę - nie mam sygnetów, wisiorków ani nawet koszulki ze znaczkiem BMW...
... więc nie kłóć się menel ... a kratka z boku jest do duby
choć trzeba przyznać (specjalnie dla Ciebie, bo robiłem już to wcześniej ), że autko jest starannie zrobione