Wysłany: 2006-01-30, 18:56
ale kozaaaak
dawid...mam prosbe ,jak ich nie wezmiesz to przynajmniej zarezerwuj je dla mnie.
w polsce taki wymiar jest nie dostepny.
jeszcze raz napisze ze ...
Wysłany: 2006-01-31, 03:06
nokerman napisał/a:
Mcinek napisał/a:
...Wulkanizator jak sie dowie, ze ma naciagnac gume 165mm na fele 8" to zawalu dostanie
to co z niego za facet jak nie potrafi gumy naciągnąc
PS. Guma ze swojej natury jest naciągliwa
wlasnie..jak wulkanizator zrobi wielkie oczy i pokreci glowa to nawet bym sie nie namyslal i uciekal od niego..od razu widac ze lamus sie nie zna i zaraz spieprzy ci ranty.lepiej od razu leciec do takiego ktory naciagnie gume np.155 na 9 calowke a takich to ze swieczka szukac.
a tak serio to jestem chetny na te oponki ale nie mam tam konta. pomoze mi ktos?
To ja jeszcze doprecyzuje, ze David ma fele o szerokosci 8 cali. Wulkanizator jak sie dowie, ze ma naciagnac gume 165mm na fele 8" to zawalu dostanie
Fakt...bylem u wulkanizatora 8) i jego reakcje przewidzial Mcinek Z prywatnych zrodel dowiedzialem sie ze najszersza felga do tych gum jest 7" a sprobowac mozna z 7,5". Wiec na moje fele sa za waskie.
center napisał/a:
nie za cienkie?? zazwyczaj wszscy laduja jak najszersze,a Ty w druga strone..hmm... 8)
Chce byc oryginalny
_________________ Psychotesty Tarnów
Badania Psychotechniczne
Tarnów ul. Braci Saków 5 (baza PKS)
794 001 051
zakladanie zbyt waskich opon mija sie z celem bo opona nie pracuje tak jak powinna
teraz mam zimowki 185/65 R15 i jak koles mi zalozyl opone na felge to zwyklymi metodami nie dalo sie napompowac kola; opona nie przylegala z obudwoch stron do rantow jednak koles jest kumaty i mial na to sposob
ja oczywiscie mu pomagalem i powiem jedno - nie jeden by uciekl na moim miejscu