Pomg: 11 razy Doczy: 19 Mar 2004 Skd: Warszawa Skorosze
Wysany: 2006-01-30, 19:31
czerwone e30 Is jest kolegi z Piaseczna ... nie ma go tu
srebrna e36 325tds 4d może być Jaśka (Michała) nie wiem czyje są inne
Z zaocznych w weekendy pojawia się e30m3 cabrio w kolorze zielonomorski metalik i z dwoma owalami w tylnym zderzaku ... ale zaniedbane i ostatni raz widziałem ponad pół roku temu
Wysany: 2006-01-30, 19:48
Mmm.. E30 M3 Cabrio, jeszce takiej nie widziałem
Dzis zaparkowałem obok czrnej E30 w sedanie, czasem widuje jeszcze srebrne E30 w sedanie zadbana podoba mi sie bardzo
A Ty Smash swoją bywasz?
no dobra czas cos napisac... tak na wstepie to witam... slawek jestem vel. Solveig sprowadzony to przez Kordiego.. bmw kupuje za tydzien e30. pytanie bo tak tu czytam.. kto z klubowiczow jest z piaseczna badz okolic?? ja jestem z wsi Jastrzebie ,... takie cos obok zabienca....
Pomg: 1 raz Doczy: 12 Wrz 2005 Skd: Pacanów..... :))))))
Wysany: 2006-01-30, 23:08
Solveig napisa/a:
no dobra czas cos napisac... tak na wstepie to witam... slawek jestem vel. Solveig sprowadzony to przez Kordiego.. bmw kupuje za tydzien e30. pytanie bo tak tu czytam.. kto z klubowiczow jest z piaseczna badz okolic?? ja jestem z wsi Jastrzebie ,... takie cos obok zabienca....
No w końcu sie odezwałes.....
A propo chłopaki,jest sprawa.....Sławek potrzebuje wszelkich danych na temat Ety,bo takową właśnie kupuje..... 8)
Kolejna Eta na forum....... 8) 8)
PozdrOOfki......
_________________ gg.8917719
Gdyby Bóg popierał przedni napęd To chodzilibyśmy na rękach....
Pomg: 17 razy Doczy: 12 Maj 2005 Skd: TrójkątTrzechCesarzy
Wysany: 2006-01-31, 10:33
SmasherE30 napisa/a:
Z zaocznych w weekendy pojawia się e30m3 cabrio w kolorze zielonomorski metalik i z dwoma owalami w tylnym zderzaku ... ale zaniedbane i ostatni raz widziałem ponad pół roku temu
trzeba było zrobić jakieś foty...
_________________ Ile można zainwestować w swoją PASJĘ? Z czego można zrezygnować... jak bardzo można się w tym zatracić...
Moja E30 delphin met. na WM- ach 2D, częsciej na parkingu stoi. A i co ważne jak jeździlem 3 lata temu na narbutta to były 2 sztuki e30, moja i zielona 2D, teraz około 10 etrzydziestek podjeżdza