BEEMKA - KLUB Strona Gwna BEEMKA - KLUB

HomeHome  PortalPortal  KontaktKontakt  RegulaminRegulamin  Mapa GoogleMapa Google  AssistanceAssistance
KlubowiczeKlubowicze  FAQFAQ  SzukajSzukaj  UytkownicyUytkownicy  GrupyGrupy  
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj

Poprzedni temat «» Nastpny temat
Chłodnica- PROBLEM dalsze perypetie// pomocy
Autor Wiadomo
Wielki_Szu
Poszukaj zanim napiszesz !!!

Doczy: 13 Pa 2005
Skd: Warszawa
Wysany: 2006-01-30, 22:14   Chłodnica- PROBLEM dalsze perypetie// pomocy

Witam ponownie...
chcialem odswierzyc moj poprzedni temat ale coś mi sie nie udaje, wiec zaczalem nastepny(sorry jesli to zasmiecanie), ewentualnie jak ktos mnie poinstruuje moge tam to przeniesc...

http://forum.beemka-klub....ighlight=#76013

a wiec:
moje perypetie z chłodnicą nadal trwają
teraz sobie pluje w brode ale z powodu wycieku(miedzy zbiorniczkiem wyr. a plastikiem i miedzy plastikiem a chłodnicą "właściwą") oddalem chłodnice do naprawy, uszczelnienia...
i... i juz sie bujam z nia kilka miesiecy, chyba 5 razy reklamowalem:) a oni nie potrafia zlikwidowac tego wycieku... gosc mi zaczął coś mowic ze moze uszczelka pod głowicą do wymiany, ale mi sie cos wierzyc nie chce, bo betty sie ani nie przegrzała, a całe wycieki rozpoczely sie po wymianie starego plynu chłodniczego... a za kazdym razem jak mi wyciagaja chlodnice i spuszczaja nowy plyn ktorym byla zalana to nie ma w nim sladu oleju(a jak cos by bylo z uszczelką to chyba powinien byc olej? dobrze myśle?).
nie wiem czy to jest istotne ale jak betty jest właczona i odkrece korek zbiorniczka wyrownawczego i(jak jest nagrzana) daje gazu to nic nie wybija ze zbiorniczka(przelewa sie natomiast plyn z chlodnicy do zbiorniczka, ale raczej nie zwieksza stanu...)
mam nadzieje ze zbyt chaotycznie nie napisalem...

prosze o POMOC!
co może być nie tak??? to jednak ta uszczelka? jak cos trzeba dopowiedziec to chetnie dopowiem bo ogromnie zalezy mi na tym zeby betty byla sprawna...
POZDRAWIAM!
bede super wdzięczny!

Wywietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie moesz pisa nowych tematw
Nie moesz odpowiada w tematach
Nie moesz zmienia swoich postw
Nie moesz usuwa swoich postw
Nie moesz gosowa w ankietach
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: